opc_loader

Menu

Aanmelden

Hoe kun je jouw trap een flink stuk veiliger maken, zo pak je dat aan!

De afgelopen 5 jaar heb ik verschillen artikelen geschreven met tips, trucjes en linkjes met verwijzingen over hoe je jouw trap op een eenvoudige en betaalbare manier een flink stuk veiliger kan maken.

Trappen in Nederland zijn over het algemeen behoorlijk steil waardoor de traptreden meestal niet diep genoeg zijn. Naar boven lopen gaat meestal nog wel, maar bij het naar beneden lopen is het vaak moeilijk je gehele voet op de trede te plaatsen, hierdoor glij je makkelijk uit en ontstaan er vaak valpartijen met soms ernstige gevolgen. Met name bij ouderen heeft dat meestal behoorlijke consequenties.

Tips zoals het dicht maken van je traphekje, of een loop hulp voor ouderen, of wellicht toch een antislip tape op je traptreden? Doe je voordeel er mee!

Want wij van antisliprubbertape worden pas blij als we een trap weer veilig hebben gemaakt, Dus ook met onze tips!

________________________________________

Waarom zijn er zo veel ongevallen door het traplopen in huis

Ongevallen op de trap ontstaan vaak door snel van de trap aflopen met sokken, de steile en gladde treden van de Nederlandse trappen geven niet voldoende plaats om je voet goed neer te zetten.

________________________________________

LED Verlichting voor je trap zonder hak en breekwerk

Met een eenvoudige led verlichting op een aantal plaatsen gemonteerd aan de zijkant van de trap maakt het nachtelijke traplopen een stuk veiliger.

________________________________________

Veiligheid voor je trap boven alles, toch?

Een valpartij op je trap is zo gebeurd, vaak kom je heel ongelukkig terecht met een breuk aan heup arm of schouder. Gelukkig kan deze mevrouw na een fikse valpartij er weer om lachen.

________________________________________

Een veilige trap maken voor de kinderen

Traphekjes kinder leuningen, antislip sokjes, er zijn verschillende mogelijkheden om je trap een stukje veiliger te maken

________________________________________

Trapverlichting voor een veiligere trap

Ook op galerijen of bij avond traplopen vaak is de trap daar niet of onvoldoende verlicht ook als er geen stroom voorziening is kan je de trap toch voldoende verlichten.

________________________________________

Steile trap veiliger maken

Een stijle trap veiliger maken is eenvoudig te doen met bijvoorbeeld het aanbrengen van een antislip tape, maar ook een muurleuning geeft veel extra steun bij het belopen van je trap.

________________________________________

Hulpmiddelen bij het traplopen

Er zijn veel verschillende antislips te koop, strips die je moet monteren door het maken van een groefje of strips die je gemakkelijk kunt plakken of allerlei soorten antislip tape.

________________________________________

Kinderen en een veilige trap zo doe je dat

Veilig traplopen voor de kinderen heeft een hoge prioriteit. Bekijk hier wat er gedaan moet worden om kinderen veilig de trap op en af te laten lopen.

________________________________________

Tips voor een veilige trap voor jong en oud

Verschillende tips die niet duur hoeven te zijn en makkelijk zijn te realliseren voor een veilige trap voor jong en oud.

Blogschrijver: Dennis

www.antisliprubbertape.com

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.