opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Antislip trap strips

Die gladde trap wat een gedoe, angst en beven sta je soms uit als de kinderen van de trap af stormen. Ook zelf ben je wel eens bijna uigegleden.

Weer met plezier en zorgeloos traplopen?

Pak dan nu dit probleem aan en voorzie je trap van deze antislip trap strip.

Voor dat je nu besluit om iets te kopen, is het goed om over een paar dingen nog even  na te denken.

Definitief of tijdelijk

Wil ik een definitieve oplossing of eentje die tijdelijk is. Want er zijn namelijk anti slip trap strips die je moet infrezen in de trap trede (er moet dan in de trap tree een groefje worden gemaakt) en er zijn antislip tape's op rollen te koop die je moet plakken.

Hoeveel geld heb ik ervoor over

Belangrijk is hoeveel geld heb je ervoor over, een infrees trap strip is definitief, er wordt dan door de trappenmaker een groefje in de traptrede gemaakt. Je begrijpt wel dat kost je snel een paar honderd euro.

En heb je een huurhuis dan is dit geen goede investering. In tegenstelling tot een anti slip tape die weer verwijderbaar is zonder schade aan je trap te maken, maar ook een fractie kost in vergelijking van een infrees strip.

Wat komt er nog meer bij kijken

Een antislip trap is absoluut een goed begin. In combinatie met een muurleuning heb je de allerbeste veiligheid gemaakt.

Trapleuningen horen standaard te zitten in een huurhuis, indien die er niet zit raadpleeg dan bij de verhuurder.

Bij een koophuis moet je dit zelf verzorgen. Online zijn er verschillende trappen winkels waar je een muurleuning kunt kopen.

We verkopen een antislip tape die de sterkte en de kwaliteit heeft van een strip en die je kunt plakken. De tape is leverbaar in 10 moderne kleuren zit op een rol en is leverbaar in lengtes van 5 en 15 meter. 

Maar ook als complete sets, en als een doe het zelf sets, zo is voor iedere trap de juiste lengte samen te stellen.

Twijfel je of een zelfklevende antislip trap strip wel de goede oplossing is voor jou trap, lees dan onze pagina met de veelgestelde vragen.

Anti slip trap strip is duurzaam geproduceerd met 2 jaar 100% garantie!

Dit product is in tegenstelling tot veel rubber en rubberachtige producten duurzaam en wordt onder ISO in Nederland geproduceerd.

Het materiaal is gemaakt van een pvc en een elastomeer in een speciale samenstelling.

Hierdoor is het product sterk en slijt het langzaam ook bij intensief gebruik. Deze strip wordt met 2 jaar 100% garantie geleverd.

Het materiaal is recyclebaar en heeft een groen randje. Bij een normaal gebruik verwachten wij dat de antislip trap strip wel 10 jaar mee gaat.

Ook de lijmlaag op deze antislip trap strip voldoet aan alle eisen.

Regelmatig krijgen we vragen over de lijmlaag en dan vooral de vragen hoe lang blijft de antislip trap strip zitten, laten de kanten niet los, en hecht de strip wel goed op een geschilderde oppervlakte.

De lijmlaag die op deze antislip trap strip is aangebracht is van het merk Tesa 51970. De lijm is speciaal ontwikkeld voor een optimale plakkracht en schuifsterkte.

De lijm is bestand tegen vocht waardoor de strip ook toegepast kan worden in vochtige omgevingen. Bij deze lijmlaag laten de kanten niet los en is de hechting uitmuntend, je kunt ook direct de trap weer belopen.

De lijm heeft zijn eindsterkte bereikt na 24 uur. Lees hier meer over de technische eigenschappen van de lijm.