opc_loader

Wensenlijst

Anti slip trap strips

Maak hier je keuze uit 10 moderne kleuren.

Anti slip trap 

Als je een anti slip op je trap wil plaatsen is het goed om over een paar dingen na denken. Wil ik een definitieve oplossing of eentje die tijdelijk is. Want er zijn namelijk trapstrips die je moet infrezen in de trap trede en er zijn antislip tape's op rollen te koop die je moet plakken. 

Ook belangrijk is hoeveel geld heb je er voor over, een infrees trap strip is definitief, er wordt dan een groefje in de traptrede gemaakt. Je begrijpt wel dat kost je snel een paar honderd euro. In tegenstelling tot een tape die weer verwijderbaar is en een fractie kost ten opzichte van een infrees strip.

Wij verkopen een tape die de kwaliteit heeft van een strip in 10 kleuren, 2 lengtes en als complete sets, zo kun je voor iedere trap de juiste lengte samenstellen.

anti slip trap strip is duurzaam geproduceerd met 2 jaar 100% garantie!

Dit product is in tegenstelling tot veel rubber en rubberachtige producten veel duurzamer. Het materiaal is gemaakt van een pvc en een elastomeer in een speciale samenstelling. Hierdoor is het product heel erg sterk en slijt heel langzaam ook bij intensief gebruik. Deze strip wordt met 2 jaar 100% garantie geleverd. Het materiaal is recyclebaar in tegenstelling tot veel andere rubber producten.

De zelfklevende lijmlaag op deze antislip trap strip voldoet aan alle eisen

De lijmlaag die op deze strip is aangebracht is van het merk Tesa. De lijm is speciaal ontwikkeld voor optimale plakkracht en schuifsterkte. De lijm is bestand tegen vocht waardoor de strip ook toegepast kan worden in vochtige omgevingen. Lees hier meer over de technische eigenschappen van de lijm.