opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Antislip trap strips

Heb jij ook zo'n gladde trap in huis? Soms sta je doodsangsten uit als de kinderen van de trap af stormen. Uitglijden op de trap gebeurd regelmatig helaas, terwijl je dit soort situaties eenvoudig kunt voorkomen.

Weer met plezier en zorgeloos traplopen?

Pak dan nu dit probleem aan en voorzie je trap van deze antislip trap strip.

Voordat je besluit een trap strip te kopen, is het goed om over een paar dingen na te denken.

Definitief of tijdelijk?

Wil je een definitieve oplossing of eentje die tijdelijk is? Er zijn namelijk anti slip trap strips die je moet infrezen in de traptrede (er moet dan in de trap trede een groefje worden gemaakt) en er zijn antislip tapes op rollen te koop die je op de oppervlakte kunt plakken.

Hoeveel geld heb je er voor over?

Belangrijk is hoeveel geld je te besteden hebt en hoeveel geld je wilt/kan investeren. Een infrees trap strip is definitief en er wordt dan door de trappenmaker een groefje in de traptrede gemaakt. Deze werkzaamheden kosten zo een paar honderd euro.

Maar als je een huurhuis hebt is dit eigenlijk geen goede investering in vergelijking met een antisliptape die weer verwijderbaar is zonder schade aan je trap te maken, maar ook een fractie kost van een infrees trap strip.

Wat komt er nog meer bij kijken?

Een antislip op de trap is absoluut een goed begin. In combinatie met een muurleuning heb je de allerbeste veiligheid.

Trapleuningen horen standaard in een huurhuis aanwezig te zijn, indien deze er niet hangen raadpleeg dan je verhuurder.

Bij een koophuis moet je dit zelf verzorgen. Online zijn er verschillende trappenwinkels waar je een muurleuning kunt kopen.

Wij verkopen een plakbare antislip tape die de sterkte en de kwaliteit heeft van een strip. De tape is leverbaar in 10 mooie kleuren, zoals tijdloos zwart, modern beton grijs of tijdloos wit. Onze strip zit op een rol in de lengtes van 5 meter of 15 meter, die je zelf in de juiste maat kan knippen, passend bij jouw traptreden. 

Het is ook mogelijk de strips aan te schaffen als complete sets of als een doe-het-zelf-set, zo is voor iedere trap de juiste lengte samen te stellen.

Twijfel je of een zelfklevende antislip trap strip wel de goede oplossing is voor je trap, lees dan onze pagina met de veelgestelde vragen.
 

Anti slip trap strip wordt duurzaam geproduceerd met 2 jaar 100% garantie!

Dit product is in tegenstelling tot veel rubber en rubberachtige producten duurzaam en wordt onder ISO in Nederland geproduceerd.

Het materiaal is gemaakt van een pvc en een elastomeer in een speciale samenstelling, hierdoor is het product sterk en slijt het langzaam, ook bij intensief gebruik. Deze strip wordt met 2 jaar 100% garantie geleverd.

Het materiaal is recyclebaar en heeft een groen randje. Bij normaal gebruik verwachten we dat de antislip trap strip wel 10 jaar mee gaat.

Ook de lijmlaag op deze antislip trap strip voldoet aan alle eisen.

Regelmatig krijgen we vragen over de lijmlaag en dan vooral de vragen hoe lang blijft de antislip trap strip zitten? Laten de kanten niet los? En hecht de strip wel goed op een geschilderde oppervlakte?

De lijmlaag die op deze antislip trap strip is aangebracht is van het merk Tesa 51970. De lijm is speciaal ontwikkeld voor een optimale plakkracht en schuifsterkte.

De lijm is bestand tegen vocht waardoor de strip ook toegepast kan worden in vochtige omgevingen. Bij deze lijmlaag laten de kanten niet los en is de hechting uitmuntend.
Na het aanbrengen van de strip kun je ook direct de trap weer belopen, wat wel zo handig is. 
De lijm heeft zijn eindsterkte bereikt na 24 uur. Lees hier meer over de technische eigenschappen van de lijm.