opc_loader

Wensenlijst

Aanmelden
Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Antislip trap tape choco bruin

49,99
Door de breedte van de strip creëer je extra grip, ook als je sokken aan hebt! Een ander pluspunt is dat deze brede strip het afslijten van de verflaag voorkomt.   Anti slip rubber...
Info en bestellen
Binnenkort weer op voorraad
19,99
Is je trap niet zo betrouwbaar omdat hij steil is of smalle traptreden heeft, dan kun je met deze strip je trap een flink stuk veiliger maken.  De antislip rubber strip wordt gebruikt om...

Laatst kregen we een foto van een klant die onze antislip trap strip had aangebracht omdat haar puppy hondje de trap niet op en af durfde. De trap was heel steil, maar na een paar dagen begeleiding durfde haar jonge viervoeter snel naar boven dankzij deze sterke en brede antislip traptape. Hoe leuk is dat!

Heb jij ook een huisdier dat dit probleem heeft? Dan kan een antislip traptape wel de oplossing zijn hiervoor. De strip is gemakkelijk en snel aan te brengen en eenvoudig schoon te houden. Dierenharen zijn ook heel makkelijk met een stofveger op te vegen.

Antislip traptape is gemaakt van een pvc/elastomeer en is hierdoor heel sterk en gaat daarom veel langer mee dan de traditionele antislip producten die een schuurpapier laagje hebben.

Voordelen van antislip traptape:

  • Vermindert het risico op uitglijden en vallen
  • Maakt het traplopen comfortabeler
  • Is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten
  • Eenvoudig te installeren
  • Betaalbaar

Bestel nu je antislip traptape en maak je trap veiliger