opc_loader

Wensenlijst

Aanmelden
Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Antislip op rol crème

49,99
Deze antislip strip is geschikt voor veel toepassingen in het huis, zoals de traditionele trap met houten treden, maar ook je keukentrap of vlizo trap naar de zolder kan je een stuk veiliger maken...
19,99
Als je traptreden glad aanvoelen en het lopen geeft een onveilig gevoel, dan is de antislip strip hiervoor erg geschikt. De strip heeft een toplaag met dunne groefjes waardoor deze niet scherp...

Er zijn veel manieren om je trap veiliger te maken. Een goed gemonteerde trapleuning aan de muur en een hekwerk aan de zijkant van de trap geven veel meer veiligheid. Heb je geschilderde of gelakte traptreden dan is het verstandig deze te voorzien van een antislip.

Er zijn veel verschillende soorten antislip strips verkrijgbaar. Antislip strips op rol zijn de meest betaalbare optie en zijn ook zeer gemakkelijk te installeren. De strip heeft een plaklaag, waardoor je deze snel en eenvoudig op de trap kunt bevestigen. Je hebt geen electrisch gereedschap nodig en je beschadigt je trap niet.

Antislip strips op rol zijn verkrijgbaar in 5 meter en 15 meter lengte. Je kunt kiezen uit 10 verschillende kleuren, zodat je de strip kunt afstemmen op de kleur van je trap.

Voordelen van antislip strip op rol:

  • Vermindert het risico op uitglijden en vallen
  • Maakt het traplopen comfortabeler
  • Is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten
  • Eenvoudig te installeren
  • Betaalbaar

Bestel nu je trap antislip en maak je trap weer veilig en comfortabel!