opc_loader

Wensenlijst

Antislip kleuren van antislip rubber tape met de hoogste zekerheid

De antislip kleuren die je toepast in de inrichting van je huis zijn natuurlijk heel persoonlijk, kleuren geven een bepaalde sfeer aan de omgeving waar je jezelf prettig voelt, de trappen hallen in de Nederlandse woningen zijn vaak niet zo groot, lichtere kleuren worden daardoor veel toegepast in de hal waar de trap staat.

De zelfklevende antislip trap strippen worden onder ISO 9001 kwaliteit geproduceerd, hierdoor zijn de kleuren altijd constant en voorzien van een RAL kleurcode. Wil je de antislip tape en de trap in exact dezelfde kleur hebben, dan laat je de verf mengen in deze Ral code.

Antislip rubber tape in de kleur zwart, RAL code 9004

De traditionele kleur zwart wordt nog steeds heel veel toegepast als contrast kleur bij lichte kleuren zoals wit en licht grijs. de trend industriele look is helemaal in schilder je de trap in de kleur wit dan is deze signaal zwarte kleur een perfecte keuze.

Antislip rubber tape in de kleur wit, RAL code 9003

De antislip tape in kleur wit wordt nog steeds veel toegepast, de kleur is niet helemaal spier wit maar licht gebroken, zo past deze kleur heel mooi in een wit interieur in combinatie met accent kleuren, maar ook de trent van dit moment de zwart wit (popart look van vroeger) past hier ook heel goed bij.

Antislip rubbertape in de kleur grijs RAL code 7046

Deze antislip in de grijze kleur wordt heel veel gebruikt in combinatie met een geschilderde trap in een betonlook, de kleur past hier heel goed bij. Betonlook is een trend van dit moment, je kunt met verschillende laagjes verf heel mooi deze look nabootsten.

Antislip kleur in de kleur antraciet RAL code 7021

De kleur antraciet is vrij nieuw, vindt je zwart te hard qua kleur in je interieur dan kies je voor de antraciete kleur, deze is net een tintje lichter dan de zwarte kleur en is wat neutraler in uitstraling.

Antislip in de kleur bruin Ral code 8011

De roestbruine kleur is de best passende kleur bij bijvoorbeeld hardhouten treden van Iroko hout. Ook de vintage stijl zeg maar oud gemaakt en door geschuurd hout daar past deze bruine kleur heel goed bij. De strip heeft een heel goede plaklaag en plakt ook heel goed op licht door geschuurd hout.

S-9