opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Antislip tape RAL kleuren

De kleuren die je toepast in de inrichting van je huis zijn heel persoonlijk, kleuren geven een bepaalde sfeer aan de omgeving waar je jezelf prettig voelt. 

De traphalletjes en gangen in de Nederlandse woningen zijn vaak niet zo groot waardoor lichtere kleuren hier veel worden toegepast. .

Het mooiste effect krijg je met een goede contrast kleur. Wil je dat de strip niet te veel opvalt, schilder je trap dan in de kleur van de antislip strip.

Iedere kleur heeft een RAL code, bij de betere verfwinkels kan je de kleur in deze ral code laten mengen, zoals bijvoorbeeld de kleur 9001 die heel goed past bij de veel gebruikte kleur 9010.

.

Ga je de trap een nieuwe verflaag geven? Lees dan onze uitgebreide blog hoe je dit kan aanpakken.

.

De zelfklevende antislip strippen worden onder ISO 9001 kwaliteit geproduceerd, hierdoor zijn de kleuren altijd constant en voorzien van een RAL kleurcode. Wil je de antislip strip en de trap in exact dezelfde kleur hebben, dan laat je de verf eenvoudig mengen in deze Ral code.

Terug naar de winkel

Antislip rubber tape Signaal zwart - Kleur RAL 9004

De traditionele kleur zwart wordt nog steeds heel veel toegepast als contrast kleur bij lichte kleuren zoals wit en licht grijs. De industriële look is ook een trend op dit moment en daar past de kleur zwart ook erg goed bij. Of schilder je trap in cool wit & breng hem tot leven met een rubber strip in zwart.

 

Antislip rubber tape Antraciet grijs - Kleur RAL 7021

De kleur antraciet zit tegen de kleur zwart aan, dus mocht je zwart te hard vinden qua kleur in je interieur, dan kies je voor de antraciete optie. Deze is net een tintje lichter dan de zwarte kleur en is wat neutraler in uitstraling. Hierdoor past deze ook perfect bij zowel een modern interieur, maar ook een neutraal design is geweldig voor deze mooie diepe kleur antraciet grijs.

.

Antislip rubber tape Beton grijs - Kleur Ral 7023

Beton en cement kleuren zijn helemaal van deze tijd en passen perfect bij diverse interieur stijlen. De kleur heeft een blauwgrijze uitstraling wat prima past, als je bijvoorbeeld de hal de wand een betonlook hebt gegeven. Deze kleur is wat donkerder en minder blauwig dan onze standaard grijs, en is daardoor een perfect alternatief voor trappen in beton look of donker grijs. 

Antislip rubber tape grijs - Kleur RAL 7046

Deze antislip in de grijze kleur wordt heel veel gebruikt in combinatie met een geschilderde trap in verschillende kleuren. De kleur is heel neutraal en past daardoor erg goed bij veel verschillende kleuren zoals wit, donker bruin, zelfs een uitblinker als roze of oranje kan best. Grijs is een kleur die als accent kleur eigenlijk wel bij iedere kleur past en is bij ons ook de meest verkochte kleur.

Antislip rubber tape Chocolade bruin - Kleur Ral 8017

De kleur bruin maakt een ware comeback én is een blijvertje, de komende pakweg dertig jaar. Minder zwaar dan zwart en ook flink wat warmer dan de koele zwart, volgens trendwatcher Lidewij Edelkoort. Zeker als je accentkleuren weglaat en voor alleen bruin in al z’n schakeringen kiest.

Door met weinig patronen te werken en juist veel effen materialen toe te passen, wordt de structuur en tekening benadrukt. Ofwel: de verfijning van de ontwerpen. Deze heel donkerbruine kleur van puur chocolade is een mooie kleur om toe te passen als een contrast kleur als je de trap met een lichtere bruintint en gebroken wit een vintage look geeft.

.

Antislip rubber tape Roest bruin - Kleur Ral 8011

De roestbruine kleur is de best passende kleur bij echte houten treden of een laminaat trede die een goed echt hout effect heeft. Denk bijvoorbeeld aan hardhouten treden van Iroko hout. Ook de vintage stijl, het oud gemaakte interieur en beschadigd-geschuurd hout is een geweldige match voor deze schitterende kleur die wij sinds februari 2020 in ons assortiment hebben. De strip heeft een heel goede plaklaag en plakt ook heel goed op licht door geschuurd hout.

Antislip rubber tape Zand geel - Kleur Ral 1002

Met de kleur zand beige kun je veel verschillende kanten op. Dankzij de rustige en natuurlijke uitstraling van deze kleur combineer je deze bijvoorbeeld met een gewaagde accentkleur. Of een lichthouten naturel gekleurde trap in combinatie met een zandbeige kleurige antislip strip.
Kies de kleur die je mooi vindt en combineer verschillende elementen met elkaar. Ook accentkleuren en materialen die in dezelfde kleurgroep vallen passen uitstekend in deze nieuwe trend. Denk dan aan goud, messing en brons. Dergelijke details zijn eenvoudig in je interieur te verwerken met mooie woonaccessoires, zoals plantpotten, vazen en schalen. De zandbeige kleur past heel mooi bij natuurlijke tinten zoals eikenhouten, steigerhout, bruin getint, naturel kleurige trap treden, of een renovatie overzet traptrede in een eiken kleur schakeringen.

Antislip rubber tape gebroken wit - Kleur RAL 9003

De antislip tape in de kleur wit wordt nog steeds veel toegepast, met zijn gebroken witte kleur past deze perfect bij ieder interieur en kan worden gecombineerd met andere accent kleuren. Je ziet ook weer steeds vaker de Popart trend terugkomen, denk aan zwarte traptreden met witte rubber tape er op, super mooi! 

Antislip rubber tape Crème - Kleur RAL 9001

De antislip tape crème wit is een tintje warmer (iets meer geel) dan de witte kleur ral 9003, hierdoor past deze kleur beter bij de klassiekere stijl, de kleur is heel goed te combineren met de warme groene en bruine tinten.

Antislip rubber tape Parel koper  - Kleur Ral 8029

De parel koper kleur is de nieuwe kleur voor 2022. De diep bruine kleur is een rood terracotta-achtige kleur met een heel klein glimmertje erin verwerkt. Hierdoor springt deze kleur er iets meer uit en is deze heel goed te combineren met verschillende grijs tinten, maar zal ook zeker niet misstaan in een warm klassiek interieur.

.

Met onze kleuren ontwerper zelf de beste combinatie samenstellen!

Wil je zien hoe deze kleuren eruit zien op jouw geschilderde trap? Met onze kleuren ontwerper kies je de kleur die het beste bij jouw interieur past. Met meer dan 100 combinaties is er zeker een kleuren combinatie bij.

Terug naar de winkel >>

S-9