opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Gratis verzending
Gratis retournering
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Overzicht van de RAL kleuren

De kleuren die je toepast in de inrichting van je huis zijn heel persoonlijk, kleuren geven een bepaalde sfeer aan de omgeving waar je jezelf prettig voelt.

.

De traphalletjes en gangen in de Nederlandse woningen zijn vaak niet zo groot waardoor lichtere kleuren hier veel worden toegepast.

.

Het mooiste effect krijg je met een goede contrast kleur. Wil je dat de strip niet teveel opvalt, schilder je trap dan in de kleur van de antislip strip.

.

Iedere kleur heeft een RAL code, bij de betere verfwinkels kan je de kleur in deze ral code laten mengen, zoals bijvoorbeeld de kleur 9001 die heel goed past bij de veel gebruikte kleur 9010.

.

Ga je de trap een nieuw verflaagje geven? lees dan onze uitgebreide blog hoe je dit kan aanpakken.

voorbeeld groefjes antisliprubbertape

.

Twijfel je of dit voor jou wel de goede keuze is, vraag dan eerst een Gratis voorbeeld kleurenkaartje aan, hierop zitten alle 10 de kleuren geplakt, zodat je jezelf kunt overtuigen van de kleur en kwaliteit,geheel gratis zonder verplichting.

.

.

Met onze kleuren ontwerper zelf de beste combinatie samenstellen!

Wil je zien hoe deze kleuren eruit zien op je geschilderde trap, met deze kleuren ontwerper kies je de kleur die het beste bij jouw interieur past. Met meer dan 100 combinaties is er zeker een kleuren combinatie bij.

De zelfklevende antislip strippen worden onder ISO 9001 kwaliteit geproduceerd, hierdoor zijn de kleuren altijd constant en voorzien van een RAL kleurcode. Wil je de antislip strip en de trap in exact dezelfde kleur hebben, dan laat je de verf eenvoudig mengen in deze Ral code.

_________________________________________

  • Antislip rubber tape Signaal zwart - Kleur RAL code 9004

De traditionele kleur zwart wordt nog steeds heel veel toegepast als contrast kleur bij lichte kleuren zoals wit en licht grijs. De industriële look is ook een trend op dit moment en daar past de kleur zwart ook erg goed bij. Of schilder je trap in cool wit & breng hem tot leven met een rubber strip in zwart. 

voorbeeld kleur zwart antisliprubbertape 

_________________________________________

  • Antislip rubber tape Zwart-grijs/antraciet - Kleur RAL code 7021

De kleur antraciet zit tegen de kleur zwart aan, dus mocht je zwart te hard vinden qua kleur in je interieur, dan kies je voor de antraciete kleur! Deze is net een tintje lichter dan de zwarte kleur en is wat neutraler in uitstraling. Hierdoor past deze ook perfect bij zowel een modern interieur, maar ook een neutraal design is geweldig voor deze mooie diepe kleur antraciet grijs!

.

Terug naar de winkel >>

.

voorbeeld kleur antraciet antisliprubbertape

_________________________________________

  • Antislip rubber tape Beton cement grijs - Kleur Ral code 7023

Beton en cement kleuren zijn helemaal van deze tijd en passen perfect bij diverse interieur stijlen. De kleur heeft een blauwgrijze uitstraling wat prima past, als je bijvoorbeeld de hal de wand een betonlook hebt gegeven. Deze kleur is wat donkerder en minder blauwig dan onze standaard grijs, en is daardoor een perfect alternatief voor trappen in beton look of donker grijs. 

voorbeeld kleur beton cement antisliprubbertape

_________________________________________

  • Antislip rubber tape Tele grijs - Kleur RAL code 7046

Deze antislip in de grijze kleur wordt heel veel gebruikt in combinatie met een geschilderde trap in verschillende kleuren. De kleur is heel neutraal en past daardoor erg goed bij veel verschillende kleuren zoals wit, donker bruin, zelfs een uitblinker als roze of oranje kan best! Grijs is een kleur die als accent kleur eigenlijk wel bij iedere kleur past en is bij ons ook de meest verkochte kleur.

voorbeeld kleur grijs antisliprubbertape

_________________________________________

  • Antislip rubber tape Chocolade bruin - Kleur Ral code 8017

De kleur bruin maakt een ware comeback én is een blijvertje, de komende pakweg dertig jaar. Minder zwaar dan zwart en ook flink wat warmer dan de koele zwart, volgens trendwatcher Lidewij Edelkoort. Zeker als je accentkleuren weglaat en voor alleen bruin in al z’n schakeringen kiest.

Door met weinig patronen te werken en juist veel effen materialen toe te passen, wordt de structuur en tekening benadrukt. Ofwel: de verfijning van de ontwerpen. Deze heel donkerbruine kleur van puur chocolade is een mooie kleur om toe te passen als een contrast kleur als je de trap met een lichtere bruintint en gebroken wit een vintage look geeft.

.

Terug naar de winkel >>

.

voorbeeld kleur choco bruin antisliprubbertape

_________________________________________

  • Antislip rubber tape Roest bruin - Kleur Ral code 8011

De roestbruine kleur is de best passende kleur bij echte houten treden, of een laminaat trede die een goed echt hout effect heeft. Denk bijvoorbeeld aan hardhouten treden van Iroko hout. Ook de vintage stijl, het oud gemaakte interieur en beschadigd-geschuurd hout is een geweldige match voor deze schitterende kleur die wij sinds februari 2020 in ons assortiment hebben. De strip heeft een heel goede plaklaag en plakt ook heel goed op licht door geschuurd hout.

voorbeeld kleur roest bruin antisliprubbertape

_________________________________________

  • Antislip rubber tape Zand geel - Kleur Ral code 1002

Met de kleur zand beige kun je veel verschillende kanten op. Dankzij de rustige en natuurlijke uitstraling van deze kleur combineer je  deze bijvoorbeeld met een gewaagde accentkleur. Of een lichthouten naturel gekleurde trap in combinatie met een zandbeige kleurige antislip strip.
Kies de kleur die je mooi vindt en combineer verschillende elementen met elkaar. Ook accentkleuren en materialen die in
dezelfde kleurgroep vallen passen uitstekend in deze nieuwe trend. Denk dan aan goud, messing en brons. Dergelijke details zijn eenvoudig in je interieur te verwerken met mooie woonaccessoires, zoals plantpotten, vazen en schalen. De zandbeige kleur past heel mooi bij natuurlijke tinten zoals eikenhouten steigerhout bruin getint, naturel kleurige trap treden, of een renovatie overzet traptrede in een eiken kleur schakeringen.

voorbeeld kleur zand beige antisliprubbertape

_________________________________________

  • Antislip rubber tape Signaal wit - Kleur RAL code 9003

De antislip tape in de kleur wit wordt nog steeds veel toegepast, met zijn gebroken witte kleur past deze perfect bij ieder interieur en kan worden gecombineerd met andere accent kleuren. Je ziet ook weer steeds vaker de Popart trend terugkomen, denk aan zwarte traptreden met witte rubber tape er op, super mooi! 

voorbeeld kleur wit antisliprubbertape
 

_________________________________________

  • Antislip rubber tape Creme wit - Kleur RAL code 9001

De antislip tape creme wit is een tintje warmer (iets meer geel)dan de witte kleur ral 9001 hierdoor past deze kleur beter bij de klassiekere stijl, de kleur is heel goed te combineren met de warme groene en bruine tinten.

voorbeeld kleur creme antisliprubbertape

_________________________________________

  • Antislip rubber tape Parel koper  - Kleur Ral code 8029

De parel koper kleur is de nieuwe kleur voor 2021. De diep bruine kleur is een rood terracotta achtige kleur met een heel klein glimmertje erin verwerkt. Hierdoor springt deze kleur er iets meer uit en is dez heel goed te combineren met verschillende grijs tinten, maar zal ook zeker niet misstaan in een warm klassiek interieur.

voorbeeld kleur parelkoper antisliprubbertape

.

Terug naar de winkel >>

S-9