opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Antislip rubber zelfklevend 15m Gebroken Wit

Artikelnr: 20015W

(15 meter geschikt voor doorlopende strip en 15 traptreden)

Deze antislip tape is geschikt voor jong en oud en speciaal ontwikkeld voor trappen in huis en situaties waar gladde oppervlaktes zijn.

46,99
Eerlijke verzendkosten €5,95
Zet op wensenlijst

De brede strip geeft een extra grip voor kleine kinderen maar ook voor senioren die wat moeite krijgen met hun evenwicht. De strip beschermt ook je traptreden tegen het slijten van de oppervlakte

De rubber tape is heel goed plakbaar op de meeste harde ondergronden.  Als de traptreden glad aanvoelen, is dit product zeer geschikt om dit probleem op te lossen. De antislip strip is eenvoudig vast te plakken met de plaklaag die op de achterkant van de strip zit.

De strip tape is 1.8 mm dik en heeft dunne groefjes voor een extra stroefheid en voelt niet scherp aan de voeten. Hierdoor is deze strip heel kindvriendelijk. Ook het aanbrengen is niet moeilijk, de antislip op je trap aanbrengen doe je zo en je trap is in een paar uurtjes weer super veilig.

Wil je een 100% perfecte montage, bestel dan een complete set antislip trap tape, hierin zit alle gereedschap voor het beste resultaat.

 • Kindvriendelijke antislip. Je kleintje zal heel blij zijn met deze strip, geen schuurpapier laag maar zacht en vriendelijk aan de kindervoetjes.
 • Weer met sokken traplopen. Hoe lekker zou dat zijn! Met deze strip loop je weer fluitend de trap op en af met sokken of blote voeten.
 • Geschikt voor iedere trap. Hout of beton staal of of natuursteen, deze antislip strip is geschikt voor de meeste trappen.
 • Geen trap slijtage meer. De strip zorgt er voor dat de trapkanten minder slijten, dit komt omdat het een sterke brede strip is.
 • Niet goed geld terug betaald. Ben je om wat voor reden niet tevreden over je aankoop geen probleem wij betalen je aankoop terug.
 • De bovenkant van de strip heeft kleine groefjes.
 • Optimale grip en voelt niet scherp aan je voeten. 
 • De strip is voorzien van een krachtige lijmlaag.
 • Optimale hechting ook in een vochtige omgeving.

Beknopte specificaties

 • Afmetingen: lengte: 15 meter, hoogte: 2mm, breedte: 28mm.
 • Materiaal: Speciale PVC/Elastomeren samenstelling.
 • RALkleur: 9003 gebroken wit

Technische specificatie

Aanbevolen artikelen:

1,95
De doekjes zijn op alcoholbasis en droogt en ontvet prima. Gebruik alcoholdoekjes voor een optimale hechting van de antislipstrip. (probeer altijd eerst een klein stukje uit om te zien hoe de verf...
5,50
Voor het beste hechtingsresultaat is het belangrijk dat de antislip strip goed wordt aangedrukt, dit rollertje zorgt voor een goede druk in het midden van de strip en zorgt ervoor dat eventuele lucht...
12,99
Als je een ronde kanten gaat maken aan de antislip tape is het belangrijk dat je een goede harde en niet verende ondergrond gebruikt. Plus en minpunten + Zeer geschikt voor exacte ronde...