opc_loader

Menu

Aanmelden

Anti slip trap rubber wit

Last van je evenwicht is heel vervelend. Je leest regelmatig over valpartijen van de trap of in de badkamer. Als je iets breekt, ben je echt verder van huis. Heb je meer last van je evenwicht? Zorg dan voor goede hulpmiddelen bij het traplopen.

Het is niet moeilijk om een paar goede aanpassingen te maken. Zorg in ieder geval voor een extra trapleuning zodat je met beide handen de trapleuning vast kunt houden. Dit geeft je extra steun en helpt je om je evenwicht te houden.

Ook een goede grip op de traptrede is geen overbodige luxe. De wat oudere huizen hebben meestal kleine smalle trappen met ondiepe treden, waardoor het lastig is om je voet goed op iedere trede te plaatsen. Steeds loop je het risico om met je voet van de traptreden af te glijden.

Vaak is het dan beter en veiliger om achterwaarts de trap af te lopen. Wil je dit liever niet, dan is het aanbrengen van een antislip trap rubber een zeer goede oplossing. Antislip tape geeft je meer grip op de traptreden en helpt je om te voorkomen dat je uitglijdt.

Hier zijn een paar tips om je trap veiliger te maken:

  • Zorg voor een extra trapleuning.
  • Breng antislip trap rubber aan op de traptreden.
  • Ga achterwaarts de trap af.
  • Loop niet te snel.
  • Wees voorzichtig als je je evenwicht verliest.

Met deze tips kun je je trap veiliger maken en de kans op vallen verminderen.