opc_loader

Wensenlijst

De complete sets van de zelfklevende antislip trap strips zijn samengesteld voor het allerbeste resultaat.

Een complete set is een samengestelde set met schoonmaak doekjes, speciale tape voor een rechte lijn en de exacte lengte te maken en gereedschap op de antislip trap strip goed aan te drukken. Wat je hier kunt bijbestellen is extra gereedschap om een half rond kantje aan de uiteinden te maken, of als je de strip smaller wilt maken is er een snijdertje hiervoor. Wil je liever zelf je pakket samenstellen bekijk dan de losse producten.

antislip trap strip kopen als een complete set?

Wil je de zekerheid hebben dat je de juiste materialen koopt voor het allerbeste resultaat, dan is een complete set een goede optie, hierin zit wat je nodig hebt om één trap te voorzien van een veilige strip op iedere trede. De complete set bestaat uit een roller, schoonmaak alcohol doekjes en een rol tape te gebruiken om tot de juiste lengte van iedere strip te komen. Kijk hier naar hoe je dit kunt doen.

Een startpakket samenstellen is eenvoudig

Een start pakket kan je heel goed helpen om de juiste producten te kopen zoals gereedschap en de andere hulpmiddelen, heb je meer dan 15 meter nodig omdat je bijvoorbeeld 2 strippen wilt toepassen per traptrede, dan kun je heel makkelijk je start pakket aanvullen met een rol van 5 meter antislipstrip.