opc_loader

Menu

Aanmelden

Antislip trap rubber tape bruin

Antislip trap rubber tape is niet alleen geschikt voor woningtrappen. Ieder huis heeft ook een huishoudtrap of keukentrap die je gebruikt voor allerlei klusjes in en rondom het huis. Veel van deze trappen zijn gemaakt van aluminium. In de traptreden zit meestal een ril voor het zorgen van antislip, maar bij vocht kunnen deze treden héél glad worden.

Antislip rubbertape heeft de kwaliteit van een strip, is super sterk en dik en voorzien van groefjes waardoor bij vocht ook de grip goed blijft. De achterkant van deze strip heeft een hele sterke plaklaag die tegen een stootje kan, en die ook vocht bestendig is waardoor hij heel goed is toe te passen op dit soort huishoudt trappen.

Wil je de huishoudtrap ook veiligheid geven, dan zijn er verschillende soorten strips van diverse merken in veel verschillende prijs klasse. Veel van deze strips lijken op schuurpapier, zijn dun scheuren snel en verschuiven makkelijk. Antislip trap rubbertape heeft dit niet, hij is niet goedkoop, maar wel heel goed.

De tape is gemakkelijk door iedereen aan te brengen, je hoeft hiervoor niet super handig te zijn.

Hier zijn enkele voordelen van antislip rubbertape:

  • Super sterk en dik
  • Voorzien van groefjes voor extra grip
  • Licht Vochtbestendig
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Duurzaam

Bestel nu je  rubbertape en maak je huishoudtrap veiliger!