opc_loader

Over ons

Antislip rubber tape is eind 2014 ontwikkeld. Onder de handelsnaam Je Eigen Praktijk verkopen zij als enige in Europa met ANTISLIPRUBBERTAPE.COM deze antislip strip op een rol.  De antislip strip is speciaal ontwikkeld voor woningbouwtrappen.     

Antisliprubbertape.com is de ontwikkelaar van deze zelfklevende veiligheidsstrips. Samen met de TU in Delft is in 2014  een prachtig product ontstaan. De uniek bedachte antislip groefjes en de specifieke samenstelling van het kuststof geven de allerbeste antislip grip voor op je traptrede.

.

De veiligheid van de trap stond voorop bij het onwikkelen van dit product, het moest super sterk zijn, breedt voor optimale grip en verschuivings weerstand, maar ook door iedereen eenvoudig aan te brengen. Uitvoerig is de kwaliteit getest in bestaande situaties, waarbij de antislip strip tape is beoordeeld op de slijtvastheid, scheuren, schuifsterkte en de hechting van de lijmverbinding bij de toepassing op woningbouw trappen.                                                                                                                                                                                                                                   

Niet onbelangrijk; in tegenstelling met andere tapes en strips is deze trapstrip ook weer goed te verwijderen en beschadigen je traptreden niet. Wel net zo handig als je een huurwoning hebt en je de traptreden niet mag beschadigen.
Inmiddels zijn er de afgelopen 4 jaar meer dan 9.000 trappen weer veilig gemaakt en daar zijn we heel blij mee.                                                                                                                                                                                                                           

Twijfel je over het aanbrengen of de kleur? geen probleem, wij sturen je gratis een monsterkaartje toe en op onze site is ook een youtube  filmpje te zien hoe je de antislipstrip moet aanbrengen. Met een beetje geduld en de hulp van dit filmpje is dit door iedereen makkelijk te doen. Maar heb je toch nog vragen, wij geven je graag antwoord op je (technische) vragen.

Met een vriendelijke groet,

Joyce