opc_loader

Wensenlijst

Over ons

Antislip rubber tape is eind 2014 ontwikkeld door Simon en Joyce. (vader en dochter) Onder de handelsnaam Je eigen praktijk verkopen zij als enige in Europa onder de merknaam ANTISLIPRUBBERTAPE.COM deze antislip tape op een rol, die speciaal ontwikkeld is voor woningbouwtrappen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Samen met de TU in Delft is er een uniek product ontstaan wat uitermate geschikt is voor de meeste trappen. De strip is stroef door de speciale samenstelling van het kunststof, de trapstrip is hierdoor stroef, zeer sterk en makkelijk door iedereen aan te brengen, ook als je niet zo handig bent, maak je snel je trap weer veilig.

Niet onbelangrijk, in tegenstelling met andere tapes en strips is deze trapstrip ook weer makkelijk te verwijderen en beschadigen je traptreden niet. Wel net zo handig als je een huurwoning hebt en de traptreden niet mag beschadigen. 
Inmiddels zijn er meer dan 5.000 trappen weer veilig gemaakt en daar zijn we heel blij mee.

Wie is Simon 
Studeerde van alles en heeft een technische achtergrond. Maakt de offertes, jongleert met de inkoop en helpt en adviseert daar waar mogelijk, hij bedenkt steeds weer nieuwe dingen en bruist altijd van nieuwe ideeen. Fietst er jaarlijks een eind op los en is een alleskunner vind hij zelf.

"Als er een trap weer mooi is gemaakt of.. een stuk veiliger is hij gelukkig!"

Wie is Joyce
Studeerde aan de hoge school in Leiden voor onderwijzeres en kan heel goed met kinderen overweg. Heeft een passie voor Yoga en dan met name de Astanga yoga. Naast haar werkzaamheden voor antisliprubbertape waar ze verantwoordelijk is voor de marketing, traint ze iedere dag fanatiek en reist ze daarnaast ook nog een aantal keren per jaar naar verre landen naar verschillende trainers, met als doel in de toekomst aan jonge kinderen yoga les te mogen geven.

"Een droom die ze vol overgave aan het waarmaken is!"

                                                                                                                                                                                                                                             

Twijfel je over het aanbrengen of de kleur? geen probleem, wij sturen je gratis een monsterkaartje toe en op onze site is een filmpje te zien hoe je de strip moet aanbrengen. Met een beetje geduld en de hulp van dit filmpje is dit door iedereen makkelijk te doen. Maar heb je toch nog vragen, wij geven je graag antwoord op je (technische) vragen.

Met een vriendelijke groet,

Joyce en Simon