opc_loader

Wensenlijst

Antisliprubbertape aanbrengen

Een antislip rubber tape op je trap aanbrengen is niet moeilijk, zorg er voor dat de ondergrond goed schoon en vetvrij is, het beste doe je dit met alcoholdoekjes, knip de antislip tape op de juiste lengte, zorg vervolgens dat de strip op kamer temperatuur is hierdoor is de tape soepeler en verwerkt makkelijker. Gebruik voor het aandrukken van de tape een roller voor het beste resultaat, bekijk de montage video's van antislip rubber trap tape voor een goede uitleg hoe te doen.

In de video's laten we je zien hoe eenvoudig het is om de antislip rubber tape zelf op je trap te monteren. Monteren is eigenlijk al een te serieus woord, want het is een kwestie van goeie voorbereiding en plakken. Binnen no - time is je trap weer helemaal veilig.

Voor meer product informatie kan je hier onze uitgebreide blog artikelen lezen, met allerlei tips en tricks.

Het aanbrengen van ronde kant aan de antislip strip

In deze video zie je hoe eenvoudig het is om aan de uiteinden van de antislip strip een ronde kant te maken. Vooral als je de antislip strip een stukje van de kant af wilt houden, is een ronde kant beter tegen het opkrullen van de hoekjes. De strip is moeilijk egaal rond te knippen. Dit slagijzertje is een prima oplossing voor messcherpe ronde kanten.

Het smaller snijden van de antislip trap strip met een strokensnijder

Als je van plan bent om een antislip trap strip te kopen, maar je vind de strip te breedt, met deze strokensnijder kun je de strip op de gewenste breedte snijden. Let wel je moet wel een beetje handig zijn om dit succesvol te doen.