opc_loader

Menu

Aanmelden

Hoe vaak ben je al niet bijna uitgegleden op die gladde en steile trap?

Je gaat even snel naar boven om iets te pakken wat je was vergeten, zo haastig als je bent, met je gedachten ergens anders en bijna glij je uit over iets wat op de traptrede ligt. Oei, dat gaat maar net goed, gelukkig grijp je op tijd de trapleuning vast. 

Die gladde trap daar erger je je al een tijd aan en al meer keren is er iemand bijna uitgegleden, stel je toch voor dat er werkelijk iemand van je trap valt wat een ellende kan dit geven. Kijk hier naar Timo, gelukkig liep het deze keer goed af.

Iedere keer neem je je voor er wat aan te doen, je zoekt op het internet en kijkt in de bouwmarkt, maar er zijn zoveel opties dat je keuzestress ervan krijgt en het, maar weer uitstelt.

Er zijn trapmaantjes te koop, je kan een hoekprofiel plaatsen, de vakman uitnodigen die een groefje maakt in je traptreden voor een antislip strip. Er zijn allerlei soorten schuurpapierachtige tapes te koop in vele kwaliteiten, er is zelfs een antislip verf die je op je traptreden kunt aanbrengen om je trap een antislip te geven. 

En dan hebben we het nog maar niet over alle kleurkeuzes die er zijn en of dat wel past in je interieur, of dat het wel een goede antislip geeft, het duurzaam is of makkelijk is schoon te maken. Allemaal heel veel vragen waar je geen direct antwoord op hebt.


Gelukkig is er een oplossing voor jouw trap!

Hoe lekker zou het zijn om al die twijfels en vragen weg te nemen en geen angst meer te hebben. 

Dat er geen valpartijen meer plaatsvinden wat een geruststelling zou dat zijn! Maar ook dat het antwoord geeft op al jouw vragen. Misschien is het niet de meest ideale keuze voor je, maar het levert je wel snel een goede en veilige trap!

 Je lost het probleem eenvoudig op, binnen een paar dagen, in de kleur die past bij jouw interieur en geschikt is voor jouw trap.

✔ Geschikt voor iedere trap  Alle soorten trappen met een harde ondergrond zoals een gelakte of geschilderde trap, stenen trap, metalen trap, kunststof renovatie traptreden.

✔ Jong en Oud weer veilig traplopen Ook kleine kindervoetjes hebben een goede antislip werking en voelt niet scherp aan, dankzij de "unieke antislip groefjes" 

✔ Snel en makkelijk geregeld Wij leveren binnen 2 dagen bij je thuis met PostNL of DHL, vaak in een brievenbus doos, dus je hoeft niet thuis te blijven. 

✔ Aanbrengen kan iedereen In de webshop hebben wij een montage filmpje met een paar handige tips, maar ook kun je op de artikelpagina een handleiding downloaden.

✔ 10 moderne kleuren De veel gebruikte kleuren zwart en grijs passen eigenlijk wel bij iedere trap, maar ook een mooie créme kleur voor een klassieke look, of de antraciete kleur voor industriële stijl.

✔ Duurzaam en Sterke Nederlandse Kwaliteit Wil je het zeker weten, overtuig je dan met een gratis sample kleurenkaart alle kleuren zijn voorzien van een ralcode zodat je makkelijk de verfkleur van je trap kunt laten namaken.

 

  Garantie keurmerk Antisliprubbertape is in 2013 speciaal ontwikkeld voor trappen in huis, de samenstelling van het materiaal   zorgt voor een zeer sterke kwaliteit, het garantie keurmerk geeft je 2 jaar 100% garantie op doorslijten en constructie.

✔ Niet goed geld terug Valt het tocht tegen of twijfel je nog denk er nog even rustig over na. Je hebt bij ons 90 dagen de tijd om het product terus te sturen. De meeste mensen kiezen toch voor onze kwaliteit.

Meer dan 1300 + reviews met een 9.1 gemiddeld ​ ​ ​ ​ ​​

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.