opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Gratis verzending
Gratis retournering
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

LED Verlichting voor je trap zonder hak en breekwerk(UPDATE2021)

LED Verlichting voor je trap zonder hak en breekwerk(UPDATE2021)

LED Verlichting voor je trap zonder hak en breekwerk.

Wil je de trap verlichten voor een veiligere trap, dan is dit de absolute en eenvoudige oplossing, makkelijk door iedereen te monteren. Modern van vormgeving en leverbaar in de kleuren zwart en wit en de kosten voor deze ledverlichting zijn te overzien. Het lampje werkt op een een 3 tal batterijen en gaat zeker een half jaar mee. 

Er wordt veel gezocht op led verlichting voor op de trap, veel aanbieders hebben systemen die werken met een trafo/omvormer die wordt aangesloten op het lichtnet en moeten er allemaal stroom draadjes voor het koppelen van de ledjes gebruikt worden.

Bij een trap is dit vaak erg lastig om dit netjes en onzichtbaar weg te werken, alleen als je ook een volledige traprenovatie toepast, zoals bijvoorbeeld bij Upstairs, dan kan je alle stroomdraadjes van de ledstrip direct netjes wegwerken. Met name het stopcontact om de stroom op aan te sluiten is meestal niet in de buurt. Wil je toch led verlichting bij je trap dan is dit wellicht een goed alternatief.

Deze superhandige en eenvoudig te monteren led blokjes kwam ik tegen bij Mr Google. (Maar ook bol.com verkoopt ze tegenwoordig december 2021) De led blokjes zijn eenvoudig op de trapboom te monteren met dubbelzijdig tape of een paar kleine schroefjes. Een gevoelige bewegingssensor laat het ledlichtje branden zodat het stroom verbruikt minimaal is.
Het led blokje werkt met 3 batterijtjes en geeft een behoorlijke licht opbrengst van 35 lumen.

De leverancier Mr Beams garandeert maar liefst 50 uur brand tijd op 1 setje van 3 batterijen. De led verlichting is in te stellen qua schakeltijd tussen de 20 en de 60 seconden en schakelt dan automatisch weer uit. De kleur van de LED is neutraal wit van 5000K. Dit kleine handzame led blokje is leverbaar in de kleuren wit en zwart en de maatvoering is 42x72x84mm. 
Maak je trap extra veilig met deze led sensor bijvoorbeeld boven en onderaan je trap.

Zeker ook de moeite waard om te lezen

Blog schrijver: Dennis van de Burg

www.antisliprubbertape.com

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.