opc_loader

Wensenlijst

Trap wit geschilderd

Trap schilderen in wit of beton grijs is helemaal van deze tijd.

Zachte vloerbedekking zoals dat altijd traditioneel werd toegepast op de trap is helemaal uit. De trap moet tegenwoordig strak afgewerkt worden in wit of in

Zachte vloerbedekking op je trap is helemaal uit

Zachte vloerbedekking zoals dat altijd traditioneel werd toegepast op de trap is helemaal uit anno 2019. De trap moet tegenwoordig strak afgewerkt worden in wit of in grijze tinten, zoals de Jan des Bouvrie stijl, of bijvoorbeeld in de betonlook. Als inspiratie bron wordt vaak gebruik gemaakt van klus en woon programma's op de tv, zoals eigen huis en tuin, of RTL Woonmagazine.

Vorig jaar kwam bij RTL Woonmagazine Jan des Bouvrie om de laatste woon metamorfose voor zijn rekening te nemen. Deze interieur specialist is bekend geworden om zn strakke vormen en het toepassen van heel veel wit in het interieur. Hierdoor lijkt alles veel groter en is wit een "kleur" waar heel goed mee is te combineren met frisse contrast kleuren.

Bij zijn laatste trap metamorfose is dit prachtig doorgevoerd. De trap is vaak ook een ware eyecatcher in het moderne interieur. Zo zijn er tegenwoordig Z trappen met een ruimtelijke vormgeving.

Waar vaak niet over wordt nagedacht als je de trap gaat schilderen, is dat deze glad wordt waardoor het belopen van deze trappen gevaarlijk is. Zeker bij ouderen en  kleinere kinderen is het noodzakelijk om je trap veilig te maken. Je kunt dan de trap eenvoudig een heel stuk veiliger maken door iedere traptreden te voorzien van een antislip rubber plak tape. De tape is extra breedt voor optimale grip en is ook leverbaar in de veel toegepaste RAL 9003 kleur wit. Hierdoor valt de tape bijna niet op en houd de trap zijn prachtige uitstraling zonder afbreuk te doen aan het design.

Ben je nu ook van plan om je trap zo prachtig wit te gaan schilderen kijk dan even hoe je dit aanpakt je trap schilderen als een echte pro.

aangepast 11 juli 2016

aangepast op 6 maart 2019

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.