opc_loader

Menu

Aanmelden

Herken je dit? Een gescheurde antislip tape, echt mooi ziet het er niet uit toch?

Trappen in huis, maar ook in traphallen of galerijen, worden meestal voorzien van een antislip tape, zoals je hier op de foto ziet. 

Een antislip tape dat is samengesteld uit een korrel en een epoxyhars, (het lijkt een beetje op schuurpapier) aan de onderkant van de tape zit een sterke plaklaag en op stenen of betonnen trappen is dit een ideale manier op de oppervlakte snel een antislip te geven. De antislip tape heeft een goede antislip werking, is ook makkelijk aan te brengen en als de trap niet vaak wordt belopen dan is de levensduur ook redelijk

Wil je meer info over prijzen, kwaliteiten en soorten antislip strips en wat de beste keus is voor jouw situatie? Lees dan het blog.

Wordt de trap echter veel belopen, bijvoorbeeld in winkels, of trap opgangen in flat gebouwen, dan is deze antislip tape niet zo duurzaam. Wat ook erg irritant is van deze korrel tape, is dat alles er aan vast blijft zitten. Katten en honden haren, pluizen van je sokken en het schoonmaken van de tape is moeilijk hierdoor. Heb je een binnenhuis trap dan moet je nooit kiezen voor dit soort tapes, daar krijg je echt spijt van.

Voor dit soort situaties kun je beter een strip plaatsen van een pvc rubber. Dit materiaal is veel sterker, slijt veel minder snel en is duurzamer in gebruik en het allerbelangrijkste het scheurt niet en het schoonmaken is een fluitje van 1 cent.

Deze strip heeft een dikte van circa 2 mm en is voorzien van groefjes, waardoor ook bij regenachtig weer, of vochtige schoenen er een goede antislip blijft. Deze antislip rubber tape heeft de kwaliteit van een strip, is te leveren in 10 kleuren, waardoor voor iedere situatie een oplossing te vinden is.

Ben je benieuwd naar de kwaliteit en de kleur, wil je dit misschien gaan toepassen? Vraag bij ons vrijblijvend en gratis een kleurenkaartje aan met alle 10 de kleuren en overtuig je waarom wij 2 jaar 100% garantie geven op de antisliprubbertape.

Blog schrijver: Dennis

www.antisliprubbertape.com

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.