opc_loader

Menu

Aanmelden

Antislip trap kopen bij de Gamma bouwmarkt is dit wel de beste keuze voor mijn trap?

Als jou trap glad is en je wil hier snel een oplossing voor dan ben je geneigd om even de plaatselijke bouwmarkt te bezoeken. Logisch want dit is makkelijk en snel geregeld. Je googled of ze hiervoor iets hebben en een antislip trap strip hebben de meeste bouwmarkten wel. 

Maar de vraag is natuurlijk is dit wel het meest geschikte product voor mijn situatie? 

De meeste bouwmarkten verkopen 1 soort antislip, een rol antislip tape met een schuurkorrel, het lijkt een beetje op schuurpapier, wat een prima antislip geeft en ook geschikt is voor vochtige ruimtes en buiten situaties, daar waar je met schoenen loopt.

Echter voor een binnen situatie is deze antislip tape minder geschikt, er zijn een aantal nadelen te noemen die deze tape geeft, zoals het is een dunne tape die snel slijt, de tape verschuift en scheurt makkelijk bij het belopen, de tape is scherp als je op sokken of blote voeten loopt, de tape is heel moeilijk schoon te maken, (van alles blijft er aan kleven) en daarnaast is het heel moeilijk om de tape in een mooie strakke en rechte lijn te plakken.
Wil je het toepassen voor een keukentrap of een kleine kelder trap die niet veel wordt belopen, dan is dit een prima antislip tape. 

Heb je nu de hal weer mooi gemaakt en je trap een nieuw kleurlaagje gegeven, dan is het toch doodzonde om er deze bouwmarkt tape op te plakken, ok de prijs is gunstig, maar het resultaat op de langere termijn is matig.

Waarom zou je dat doen? Want er is een alternatief
Namelijk de antislip trap van antisliprubbertape, deze is speciaal bedacht en ontwikkeld in 2014 voor binnen trappen met heel goede resultaten. 
Je kan dit eigenlijk geen tape noemen want het heeft een dikte van 2 mm. Het is een trap strip die op een rol zit van 15 meter wat voldoende is voor 1 trap. De trap strip heeft aan de onderzijde een plaklaag die heel sterk is. 

De slim bedachte groefjes en zn breedte geven de allerbeste antislip en het voelt heel prettig aan bij het belopen. Door zn dikte en breedte is de trapstrip mooi recht te plakken ook als je niet zo handig bent. De strip is heel makkelijk schoon te maken, er blijft geen vuil of huisdier haren aan kleven en is ook nog eens leverbaar in 10 moderne kleuren.

Het enige nadeel is hij is een stuk duurder op korte termijn, maar zeker niet op de langere termijn ;-) voor 5 tientjes is je trap optimaal veilig voor jaren plezier en het ziet er nog mooi uit ook.
Als je twijfelt over de antisliprubbertape en de toepassing, vraag dan een gratis kleurenkaart bij ons aan, wij sturen deze naar je toe zonder verplichting, om je te overtuigen van de kleur en kwaliteit. (wij vragen geen contact gegevens aan je alleen je adres)

Wil je de antisliprubbertape bestellen, bezoek dan de webshop en kies je kleur. Met de kleuren configurator maak je online de kleur die jij mooi vindt.

Waarom kiezen voor antisliprubbertape?

  • 90 dagen bedenktijd.
  • Binnen 3 dagen geleverd.
  • 2 jaar 100% garantie.
  • Gratis verzenden en retourneren.
  • Meer dan 47000 trappen weer veilig gemaakt.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.