opc_loader

Wensenlijst

Aanmelden
Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

-Antislip tape voor oude trap in huurhuis

-Antislip tape voor oude trap in huurhuis

Heb je een huurhuis met een onveilige gladden trap?

Als je een oude trap hebt met smalle en gladde traptreden dan is deze antislip tape echt een heel goede oplossing om je trap veiliger te maken bij het trap lopen. Deze antislip trap tape is vervaardigd van een speciaal pvc elastomeer rubber.

Hierdoor geeft deze antislip tape een goede antislip en is de grip heel goed. Deze strip heeft een zeer lange levensduur en is hierdoor zeer duurzaam. Je plakt ze eenvoudig op de treden, omdat ze aan de achterkant een lijmlaag  hebben waardoor ze klevend zijn. 

Bijna iedereen kan dit klusje uitvoeren, ook als je niet zo handig bent. Het is zeg maar 1 - METEN 2 - KNIPPEN 3 - PLAKKEN

Deze antislip tape knip je makkelijk op de juiste maat en met een aandrukrolletje druk je de tape stevig vast op de traptreden. Bij het vastplakken en aanbrengen op de traptreden moet je alleen zorgen dat de ondergrond goed schoon en droog is.

Deze speciaal ontwikkelde tape voor traptreden is  leverbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren zoals grijs en gebroken wit ral 9003.

Let op, er zijn veel verschillen in antislip tapes, kies wel een duurzame

Er zijn veel soorten antislip tapes leverbaar die zeggen een goede antislip te geven, echter in de praktijk valt dit erg tegen. Deze plaktapes zijn dun, zeker niet duurzaam en verschuiven en slijten snel.

Je kunt het plak band kopen bij de bouwmarkt zoals een praxis, hubo of hornbach en zelfs ikea brengt een zeer voordelige antislip plakband op een rol op de markt.

De prijs voor deze plakbanden zijn interessant te noemen,  echter het plaatsen van deze plaktape is erg lastig om het in een mooie rechte lijn te plakken, omdat ze dun zijn en bij het aanbrengen makkelijk kronkelen.

Ook zijn sommige soorten scherp aan je voeten omdat het een soort zand laagje heeft. Voor kleine kinderen met blote voetjes is dat niet plezierig. De strip is een goede oplossing voor tijdelijk, maar is zeker niet duurzaam voor langere tijd.

De kosten voor aanschaf van deze plakband tapes is dan wel  heel  aantrekkelijk, maar bedenk hierbij dat ze niet lang mee gaan. Eigenlijk zijn ze voor een gewone woningbouw trap niet zo geschikt.

Deze antislip plakband is goed toepasbaar op bijvoorbeeld een keukentrapje of een houten ladder met smalle treden.

Ga je een antislip tape aanbrengen op je trap. Overweeg dan iets meer geld uit te geven en een goede langdurig sterke tape toe te passen.  Het resultaat op de langere termijn zal veel beter zijn.

Voel je iets voor onze antislip tape? Vraag dan een gratis kleurkaartje aan met voorbeelden, Je kunt dan heel goed de kwaliteit beoordelen en de meerwaarde van deze antislip tape vaststellen.

Blog schrijver: Dennis vd Burg

www.antisliprubbertape.com

aangepast op 11 juli 2016

aangepast op 10 oktober 2019

S-12

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.