opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Slimme kleuter vriendelijke veiligheid tips voor je trap

Betaalbare veiligheid tips voor je trap

-

TIP 1

Tips om met weinig middelen toch meer veiligheid bij je trap toe te passen. Ik zag deze tips op pinterest hoe je op een eenvoudige en goedkope manier een 2e leuning kan aanbrengen. Ik wil deze tips graag met jullie delen!

Wel van belang natuurlijk dat je het touw niet te slap laat hangen. Maar zo kan je met geringe kosten het toch mogelijk maken dat je kleuter spelenderwijs de trap op kan lopen. Natuurlijk wel erbij blijven! Het touw kan je bij de plaatselijke bouwmarkt kopen touw dikte circa 1cm.

TIP 2

Of wat dacht je van deze dan, staan je trapspijltjes van je balustrade te ver uit elkaar (mag volgens bouwbesluit maar 10cm zijn) span dan een sterk laken of stuk stof tussen de spijlen, staat nog leuk ook en gegarandeerd een veel  veiligere situatie bij het traphekje.

TIP 3 

Traphekjes zijn er in vele modellen en ook in vele prijsklassen. Voor een spiltrap met een stalen spil is het traphekje niet zo geschikt je moet gaatjes boren in het staal etc. Deze oplossing is echt vet, je kunt het zelf maken met aan beide kanten lussen die je vast knoopt of zoals op het plaatje met zelfsluiters. Wel goed strak trekken zodat je peutertje erniet onder door gaat. ;-)

Wil je alvast nadenken hoe je de geschilderde traptreden aanpakt kijk dan even op onze site een antislip trap strip die je eenvoudig op je traptreden plakt en leverbaar in 10 kleuren.

Blogger: Dennis van de Burg

www.antisliprubbertape.com

Aangepast op 2 juni 2022

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.