opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Trap wit geschilderd, nog steeds Nummer 1 (Update2021)

Trap wit geschilderd, nog steeds Nummer 1 (Update2021)

Een wit geschilderde trap is nog steeds helemaal van deze tijd.

Zachte vloerbedekking op je trap is helemaal uit

Zachte vloerbedekking zoals dat altijd traditioneel werd toegepast op de trap is helemaal uit anno 2019. De trap moet tegenwoordig strak afgewerkt worden in wit of in grijze tinten, zoals de Jan des Bouvrie stijl.  Hij heeft het witte interieur op de kaart gezet, ook is de trap niet aan zijn aandacht ontsnapt.  

Deze interieur specialist is bekend geworden om de strakke vormen en het toepassen van heel veel wit in het interieur. Hierdoor lijkt alles veel groter en is wit een "kleur" waar heel goed mee is te combineren met frisse contrast kleuren.

Als inspiratie bron wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van klus en woon programma's op de tv, zoals eigen huis en tuin, of RTL Woonmagazine. 

Maar ook het woonblad VTwonen zorgt voor veel inspiratie. De laatste metamorfose van de trap is prachtig doorgevoerd. De trap is een ware eyecatcher in het moderne interieur.

Heel vaak zit de trap achter de voordeur, zodra je binnen komt, kijk je direct tegen de trap aan. De hal in het Nederlandse huis is vaak smal en klein, een wit geschilderde trap heeft een ruimtelijke werking, waardoor je hal er ruimer uit komt te zien.  

Waar vaak niet over wordt nagedacht als je de trap gaat schilderen, is dat deze glad wordt waardoor het belopen van een geschilderde trap gevaarlijk is. Zeker bij ouderen en  kleinere kinderen is het noodzakelijk om je trap veilig te maken.

Je kunt dan de trap eenvoudig een heel stuk veiliger maken door iedere traptreden te voorzien van een antislip trap strip  die is voorzien van een lijmlaag. De strip is extra breed voor optimale grip en is ook leverbaar in de veel toegepaste  kleur wit, hierdoor valt de strip bijna niet op en houd de trap zijn prachtige uitstraling zonder afbreuk te doen aan het design.

Ben je nu ook van plan om je trap zo prachtig wit te gaan schilderen kijk dan even hoe je dit aanpakt je trap schilderen als een echte pro.

aangepast op 27 september 2021

Blogschrijver: Dennis van de Burg.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.