opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Gratis verzending
Gratis retournering
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Traprenovatie zelf doen? vergeet niet een goede antislip

Traprenovatie zelf doen? vergeet niet een goede antislip

Traprenovatie antislip trap strip ook als doe het zelf pakket

Wanneer je trap helemaal is opgeknapt met PVC, laminaat of Linoleum zonder antislip voorziening, dan kan het tredeoppervlak erg glad zijn.
Het is dan goed om te weten dat je achteraf altijd onze doe het zelf renovatie trap strips nog kunt aanbrengen.

Onze antisliprubbertape is speciaal ontwikkeld voor trappen, het is geen traditionele dunne tape van schuurpapier, zoals je die overal voor niet te veel geld kunt kopen.

Nee deze tape is gemaakt van een zeer sterke pvc rubber en is daardoor enorm slijtvast en geeft ook nog een luxe uitstraling. Het is dé manier om de traprenovatie als doe het zelver goed af te ronden.  Als je dagen bezig bent geweest om je traprenovatie helemaal naar je zin te maken, dan is een kwalitatieve antislip strip de "finishing touch"

Ik heb al eens een uitgebreid artikel gemaakt over de verschillen in kwaliteiten van antislip trap tapes, lees hier de voor en nadelen, prijzen van de verschillende soorten tapes die er te koop zijn.

De kwaliteiten en  prijzen zijn sterk uit eenlopend, voornamelijk omdat veel antislip strippen niet duurzaam zijn geproduceerd, en er veel verschillende grondstoffen zijn toegepast. Veel van deze antislip strippen komen uit lage lonen landen zoals India of Maleisie.

________________________________________

Bij een infrees trap strip wordt traditioneel een sleuf in de renovatie trede gefreesd, in deze gleuf wordt een zachte pvc antislip rubber strip geklemd. Vaak is het materiaal van een overzet trede niet zo dik meestal tussen de 6 en 12mm. De standaard trap strip is circa 8 mm hoog waardoor er onvoldoende overblijft als dikte materiaal, de overzet trede is hierdoor kwetsbaar voor breken bij het belopen.

Beter is het om een antisliprubbertape te gebruiken. De overzet trede blijft dan sterk en geeft een veel langere levensduur. Deze antislip heeft namelijk aan de achterzijde een zeer sterk plaklaagje waardoor de antislip strip op de meeste ondergronden heel goed hecht zo ook op overzet treden van  linoleum of laminaat.

Vind je deze antislip strip te breed? of wil je ronde kanten aan de uiteinden maken, wij verkopen ook gereedschap om de strip smaller te snijden of de strip te voorzien van een ronde uiteinde voor als je een luxere uitstraling wilt.

________________________________________

De 10 kleuren en 2 verschillende lengtes zorgen ervoor dat je als doe het zelver iedere traprenovatie hiermee kunt doen, je kan ook bij ons een compleet pakket bestellen daar zit alles in dat is wel zo handig.

Veel gelezen blog artikelen:

Blogschrijver: Dennis

antisliprubbertape.com

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.