opc_loader

Menu

Aanmelden

Antisliprubbertape wenst een ieder fijne feestdagen!

Terugkijkend is er in 2019 behoorlijk wat veranderd bij antisliprubbertape.com.

We hebben heel hard gewerkt om de webshop een volledige nieuwe look te gegeven met verschillende  nieuwe opties zoals reviews zijn nu onder gebracht bij 1 partner namelijk Webwinkelkeur.  We hebben de mogelijkheid gemaakt om met whatsapp de klantenservice te verbeteren en snelle klantvragen direct te beantwoorden. Ook zijn we lid geworden van webshop keurmerk wat voor de koper meer betrouwbaarheid geeft bij het online winkelen.

We zijn overgeschakeld naar het fulfiment center van PostNL, wat er voor zorgt dat er snel binnen 1-2 dagen wordt geleverd. We hebben het assortiment uitgebreid met gereedschap om de antislip rubber tape te voorzien van ronde uiteinden, of als je de strip te breedt vind je dit kunt aanpassen door de strip smaller te snijden.

We hebben daarvoor instructie filmpjes laten maken waardoor je goed kunt zien dat dit geen ingewikkelde klusjes zijn. En op de valreep hebben we de webshop op een eigen server geplaatst zodat deze nog sneller en gebruikers vriendelijker is geworden.

We kijken enorm uit naar 2020!

Het jaar waar we voorzichtig en in stapjes het assortiment gaan vergroten met meerdere kleuren van onze antisliprubbertape en we meerdere lengte opties gaan toepassen. Ook gaan we de zakelijke klanten beter bedienen doordat ze een zakelijke account kunnen aanmaken met daar een aantal leuke voordelen zoals bijvoorbeeld een staffelkorting voordeel en meer.

Ook dit jaar hebben wij bij de Kika Stichting het geld voor de traditionele kerstkaartjes die wij verstuurden omgezet in een maandelijkse terugkerende donatie. De Kika Stichting zet zich al jaren in tegen het bestrijden van kinder kanker door middel van uitvoerige onderzoeken, om zo kinderkanker de baas te worden. Wij ondersteunen dit goede werk ieder jaar weer!

We zijn heel tevreden over het jaar 2019 en de grote hoeveelheid trappen die wij met onze antisliprubbertape weer veilig hebben gemaakt.

Een gelukkig succesvol en gezond nieuwejaar!

Joyce en Simon

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.