opc_loader

Wensenlijst

Trapbekleding halve maantjes vervangen is een makkelijk klusje

Trapmatten kopen en vervangen met een antislip trapstrip Een makkelijk klusje dat iedereen wel kan .

Ben je uitgekeken op die versleten trapmatten en wil je de trap een beetje fris maken en een moderne look geven? Trapmatten zijn vrij makkelijk te verwijderen. Meestal zitten ze vast geplakt met een dubbelzijdige tape en trek je ze met een beetje kracht er zo van af. De lijmresten van de trapmatten die achter blijven, of restjes van de dubbelzijdige tape kun je eenvoudig met een beetje sticker verwijderaar weghalen.

Is de lijm niet van een tape maar van bijvoorbeeld een kit, dan moet dit weggeschraapt worden met een verf schrapertje. Schuur de treden daarna met een schuurblokje en schuurpapier glad en schilder de traptrede vervolgens in de gewenste kleur.

Maak daarna je trap weer veilig met een antislip. Wil je geen maantjes meer, of vind je de aanschaf hiervan duur? Kies dan voor een antislip trapstrip die zelfklevend is. Dat is lekker makkelijk aan te brengen en je trap wordt er ook nog eens prachtig door. De antislip strip is al te koop vanaf €20,- en de strippen die speciaal voor trappen zijn geproduceerd koop je al voor circa €40,- een rol van 15 meter, voldoende om je gehele trap weer de nodige veiligheid te geven.

Blog schrijver:

Jeroen Smeets

https://www.antisliprubbertape.com/

aangepast op 21-9-2017

Terug