opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden
Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

-Trap maantjes op je trap geven die wel een goede antislip?

Trapmaantjes vervangen denk ook aan de antislip en slijtage

Ziet je trap er niet meer uit en zijn die trapmaantjes hoog nodig toe aan een vervanging, omdat ze er niet meer uitzien en glad zijn geworden, dan is het wellicht een heel leuk winterklusje om die oude versleten trapmaantjes van je trap te verwijderen en de trap een mooi nieuw verflaagje te geven.

Dit is echt niet een heel moeilijk klusje, met het goede gereedschap en de juiste verf is dit goed te doen. Tegenwoordig zijn er verven speciaal voor trappen en deze worden verkocht bij de bouwmarkt onder de naam trappenlak.

Deze trappen lak is extra sterk tegen het doorslijten van de verf. De verf is op acryl basis en nagenoeg reukloos. Als je de versleten trapmaantjes hebt verwijderd blijft er vaak een lijmlaagje achter, dit lijmlaagje is makkelijk te verwijderen met een stikker verwijderaar of bijvoorbeeld een wd40.

Je spuit dit licht op de lijm resten en laat dit een kwartiertje intrekken. Met een schuursponsje poets je met een draaiende beweging de lijmresten eenvoudig los en verwijderd deze met een vochtige doek.

Hierna schuur je de traptreden lichtjes met een stukje schuurpapier op een schuurkurk met schuurkorrel 220. Je maakt de oppervlakte goed schoon met een ontvetter. En een nieuw laagje verf kan worden aangebracht. Laat je inspireren over de kleur of welk effect je de trap geeft.

Tegenwoordig is het helemaal in om de trap een beton look of een vintage uitstraling te geven. Wil je eigenlijk geen trapmaantjes meer terug plaatsen maar toch de veiligheid van je trap behouden, je kunt tegenwoordig ook kiezen voor een antislip plakstrip, dit is een plak bare rubber strook die leverbaar is in diverse kleuren die heel goed passen bij deze moderne looks.

De antislip trap strip is met speciaal gereedschap te voorzien van ronde kanten of smaller te maken naar de gewenste breedte je kunt dan kiezen om bijvoorbeeld 2 stroken te lijmen op de traptrede.

Deze antislip strip is heel sterk en heeft een krachtige lijm laag zodat het langdurig goed vast blijft zitten. De antislip strip wordt ook als een complete set geleverd, waardoor je 100% zeker bent van het allerbeste resultaat.

Wil je eerst je overtuigen van de kwaliteit en de kleur, vraag dan een gratis kleurenkaartje met voorbeelden aan. Deze worden je gratis toegestuurd.

Zeker ook de moeite waard om te lezen

Blog schrijver: Dennis

www.antisliprubbertape.com

S23

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.