opc_loader

Menu

Aanmelden

Huishoud trap of keukentrapje veilig gebruiken.

Een extra opstapje kunnen we best wel vaak gebruiken. Bijvoorbeeld in de keuken als je iets van de bovenste plank wil pakken, of als er een lamp moet worden vervangen, maar ook bij het lappen van je ramen, zo zijn er nog wel 10 dingen op te noemen waarbij je een keukentrapje kunt inzetten.

Een huishoud trap is dus onontbeerlijk. In ieder huishouden is meestal wel een huishoudtrapje aanwezig. Er zijn veel soorten en kwaliteiten te koop en ook in iedere prijsklasse. In een houten uitvoering, van metaal gepoedercoat of in aluminium uitvoering.

_________________________________

Veel keukentrapjes maar ook de huishoud trappen zijn vaak in een metalen/aluminium uitvoering en zijn dan voorzien ribbels in de treden, hierbij is voor binnen gebruik de antislip werking niet optimaal omdat je in huis vaak op sokken loopt. Een zelfklevende antislip strip hierop aanbrengen zal een grote verbetering zijn.

Heb je een oude en een beetje versleten houten keukentrap, dan kan een schilderbeurt al een behoorlijke upgrade geven. Als je kijkt bij bijvoorbeeld Ikea dan heb je al voor een paar tientjes een heel handig inklapbaar keuken trapje wat van beukenhout is gemaakt. Er zijn verschillende modellen te koop en ook in verschillende kwaliteiten.

Ikea levert alle producten met een uitgebreide montage instructie waardoor het in elkaar zetten niet moeilijk is. Het resultaat is vaak een dikke 8 qua kwaliteit en design. Je moet hem dan nog wel in elkaar zetten en een mooi verfkleurtje geven, best een aardig klusje, maar niet super moeilijk en je hoeft hiervoor ook niet een ware doe het zelver te zijn.

_________________________________

Hiermee bespaar je behoorlijk wat geld en je kan de trap de kleur en uitstraling geven die past in je interieur. Wil je lang plezier hebben van je keukentrapje dan is het aan te raden de trap te voorzien van een paar rubberen antislip strippen. Koop sterke en brede strippen dan weet je zeker dat je een goede antislip hebt en je keukentrapje een stuk veiliger wordt en jaren mee gaat.

Ikea verkoop ook heel voordelige trap strippen op een rol dan ben je direct klaar. Zij verkopen dit in de kleur zwart, van dat schuurpapier achtige tape. Niet onze voorkeur zal je begrijpen, om verschillende redenen, zoals schuifsterkte, scherp aan je voeten, maar goed wel een zeer gunstige prijs. Wil je meer weten over kwaliteiten en soorten antislipstrips lees dan hier een uitgebreid artikel over de verschillende soorten prijzen en toepassingen.

_________________________________

Veel gelezen blog artikelen:

Blogschrijver: Dennis

antisliprubbertape.com

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.