opc_loader

Menu

Aanmelden

Antislip trapprofiel  voor in Winkels, Horeca en meer

Deze Antislip trapprofiel die zelfklevend is kun je toepassen op heel veel verschillende locaties en niet alleen in huizen. Er zijn veel locaties waarbij een antislip een must is. Ik noem een paar situaties:

Uiteraard in Woningen, deze hebben vaak steile trappen met smalle traptreden, waardoor deze voor veel valpartijen zorgen.

Maar ook in Galerijen, Horeca locaties, Hotels en Winkel ruimtes, Sauna's, verzorgings huizen en ga zo maar door, op vele plaatsen kunnen onveilige situaties ontstaan of zijn.

Een goede antislip tape op trappen hier toepassen is dan belangrijk. De traditionele rollen antislip tape met zo'n schuurpapier laagje zijn hier minder geschikt voor, deze tape verschuift snel, scheurt, of laat makkelijk los, dit is voor locaties die veel worden belopen niet de juiste oplossing en niet duurzaam genoeg.

Voor plaatsen waar veel gelopen wordt zoals in winkels of hotels is er een sterker profiel tape nodig. Wil je snel en functioneel de locatie veiliger maken, dan is een antislip strip die je kunt plakken een veel betere oplossing.

  • Verschuift niet
  • Scheurt niet
  • Krult niet op
  • Schuurt niet

Zoals in dit voorbeeld is toegepast door het van de Valk Hotel in Dwingeloo.


Zij hebben de marmeren stenen trap naar de fietskelder plaatselijk voorzien van onze antisliprubbertape. Deze strip heeft kleine groefjes, waardoor vochtige schoenen toch een goede grip hebben.

De strip is leverbaar in 10 kleuren 28x2mm en gemaakt van een speciaal soort pvc met een elastomeer waardoor het materiaal erg sterk is en niet snel weg slijt.

De lijmlaag van het bekende merk Tesa is heel sterk en ook vochtbestendig, lees hier het productblad.  waardoor in dit soort situaties zoals bij van de Valk, de trap snel weer veilig is. Inmiddels zit onze strip er al weer 2 jaar op en voldoet het nog steeds.

Heb jij ook zo'n plek waar wel extra veiligheid nodig is? vraag dan gratis een stalen kaart met alle kleuren.

Beoordeel de kleur en de kwaliteit en bestel net zo als Hotel van de Valk bij antisliprubbertape. Heb je meer locaties, waar je de antislip strip wilt toepassen?

Stuur ons dan even een appje of een e-mailtje. Wij maken dan een scherpe offerte.

Wil je eerst meer lezen over ons product neem dan een kijkje in onze webshop waar we de antislip verkopen in rollen van 5 en 15 meter, maar ook als een complete set of als een doe het zelf set waarbij je ronde uiteinden op een eenvoudige manier aan de strip kunt maken.

De meest gelezen blogs van dit jaar.

blogschrijver:

Dennis van de Burg

www.antisliprubbertape.com

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.