opc_loader

Wensenlijst

Aanmelden
Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Gratis kleuren kaart antislip rubbertape

Gratis kleuren kaart antislip rubbertape

Gratis een monsterkaartje voor kleur en kwaliteit

Antislip is er in vele kleuren, maten en kwaliteiten. Ga je de trap een nieuwe verflaag geven, of ben je klaar met die oude vloerbedekking en ga je de trap een fikse opknapbeurt geven?

Hou rekening ermee dat als je de trap gaat schilderen de traptreden gladder worden en je de verf  aan de randen en de oppervlakte sneller kaal loopt.

Wil je een veilige trap die tevens bescherming geeft aan de verf, dan is het verstandig om je eerst te oriënteren welke antislip materialen er leverbaar zijn. 

Wij hebben een strip speciaal ontwikkeld voor de woningbouw trap. Deze is leverbaar in 10 moderne tinten, is heel sterk en geschikt voor de meeste trappen. 

Ben je niet zo handig? Geen probleem, met onze montage instructie video is de strip is door iedereen aan te brengen, zo bespaar je behoorlijk wat geld!

Wil je eerst de kleur en de kwaliteit van onze antislip strip beoordelen, vraag dan een gratis monsters kaartje aan. Hierop zitten alle 10 de kleuren geplakt, dus kan je eenvoudig vergelijken en gelijk de kwaliteit beoordelen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.