opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden
Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Traphal een industriele stijl geven

Je trap hal een industriele uitstraling geven

De industriele stijl is echt van deze tijd. De combinatie wordt gemaakt met harde materialen zoals staal en glas en van oude materialen. De basis kleuren die worden toegepast zijn vaak donker, zoals antraciet grijs of zwart in combinatie met staal, Zo zie je in een industriel interieur heel vaak een stalen trap, of een robuuste railing ter afscherming van het trapgat. Hiervoor wordt bijvoorbeeld steiger materiaal gebruiken, die je met behulp van allerlei losse koppelingen iedere denkbare vorm kunt geven. De buis kan je zwart schilderen en hier en daar gebruiks  slijtplekken geven voor de perfecte look.

Dit is een mooi voorbeeld hoe je dit kunt toepassen

Wil je dat je trap hal er uit knalt dan is deze stijl heel goed te combineren met kleuren zoals citroengeel of wit of roestbruin. Ook kun je bijvoorbeeld de stootborden van je trap een industriele look geven door er een hout paneel voor te lijmen die je eerst met verschillende kleuren verf behandeld en daarna beschadigd en plaatselijk kaal schuurt. Deze paneeltjes lijm je dan voor het bestaande stootbord. Zoals bij deze trap gedaan is en er drie kleuren

 

zijn gebruikt namelijk wit grijs en zwart.

Het effect is bij dit model trap goed gelukt

Met kleur en allerlei schilder trucjes kun je dus veel bereiken, Welke kleuren het beste passen kun je terug vinden op de site van Flinders, daar geven ze je allemaal super handige tips welke kleuren en stijlen je het beste met elkaar kunt combineren, Zo kun je heel goed een gewaagde kleur toepassen in combinatie met de industriële look. Elementen zoals fabriek verlichting, of zoals op de foto een oude kluis in de hal in combinatie met een zwarte grijze muur,  of een betonlook muur met een beschadigde stuck laag geeft deze schitterende industriële look.

 Knal geel in combinatie met antraciet of zwart

Een greep uit onze vorige blog's

Blogschrijver: Moniek

www.antisliprubbertape.com

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.