opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Bohemian stijl is er ook voor jou trap

Heeft jou interieur een Bohemian uitstraling en wil je met de trap ook deze sfeer creeren?

Een bohemian woonstijl herken je door een mix van verschillende interieur stijlen en een mengeling van veel kleuren. Bohemian interieurs herken je door kenmerken uit het verre oosten. Zo zie je veel oosterse en mediterrane invloeden terug in het bohemian interieur, met ook een klein beetje de hippie invloed, die herkenbaar is in deze woonstijl. Deze interieurstijl is een mix van kleuren, dessins en designs.

Denk aan natuurlijke materialen zoals hout, koper, messing, en stoffen in katoen, linnen en wol. Het kleurgebruik in deze interieurs doet terug verlangen naar warme zomeravonden op Spanje, Ibiza en Marokko of andere Mediterrane Oosterse oorden. Kenmerkend voor deze stijl zijn vintage oude meubeltjes geschilderd in een krijtverf met slijtage plekken, veel kleurrijke Marokkaanse vloerkleedjes en kussentjes, windlichtjes en kleine vetplantjes.

De trap is ook in deze stijl goed uit te voeren, je kan dan denken aan natuurlijke houten tinten voor de traptreden en de stootborden zeg maar de schotten waar je tegenaan kijkt te beplakken met verschillende bohemian wand tegeltjes.

De hekjes, leuningen en balustrades kun je dan mooi oud schilderen met een krijtverf. op deze manier krijgt je trap een geweldige leuke Bohemiam uitstraling.

De kleur bruin van onze antislip rubber strip tape is speciaal gemaakt voor deze interieur stijl een bruin rode tint die perfect hierbij past. Zoals bij deze galerij trap op de foto waarbij de houten treden beplakt zijn met plavuizen en de stootborden met keramische tegeltjes. Een antislip strip zorgt dan voor een perfect veilige trap.

Ook een heel leuk idee is het om de stootborden van je trap te bekleden met motieven. In dit YouTube filmpje is alleen de kleur zwart gebruikt, maar je kan hier natuurlijk ook verschillende kleuren in toepassen. Een krijtverf met een matte uitstraling is hier uitermate geschikt voor.

Zeker ook de moeite waard om te lezen

Blog schrijver: Dennis

www.antisliprubbertape.com

9 januari 2019

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.