opc_loader

Wensenlijst

Aanmelden
Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

-Welke soorten trap antislip zijn er te koop?

Ben je opzoek naar de beste trap antislip oplossing? Lees dan dit artikel voor de juiste keuze.

Je kunt trap antislip onder verdelen in:

-antislip profielen
-antislip strips
-antislip strip tape
-antislip tapes

Antislip profielen
Onder een antislip profiel wordt veelal bedoeld een metalen of kunststof hoekprofiel, dit profiel monteer je tegen de voorkant (neus van de trap) de metalen hoekprofielen worden geschroeft en de kunststof profielen gelijmd met een contact lijm.

De strip wordt veel toegepast bij intensief gebruik zoals winkels restaurants etc. De antislip profiel wordt in verschillende lengtes geleverd.

Antislip strips
Een antislip strip is een strook van kunststof die ingelaten wordt met behulp van een groefje dat in de traptredes wordt gemaakt. Heb je niet zo'n groefje in je traptredes? dan kan je die erin laten maken door de timmerman of de trappenmaker, of als je handig bent met een bovenfrees er zelf in maken.

De strips zijn er in verschillende kwaliteiten, maten, kleuren en wordt op een rol geleverd.

Trap Antislip tape
Dit is een product dat vrij nieuw is (vanaf 2014). Speciaal ontwikkeld voor de woningbouw trap. De strip tape heeft een lange levensduur bij veelvuldig gebruik en geeft een zeer goede antislip.

De antislip tape is breder dan de meeste antislip strips, is speciaal ook voor smalle treden, en voor ouderen en jonge kinderen (Voor kleine voetjes en onstabielen voeten) 

Dus een trap antislip tape met de kwaliteit van een profiel en eenvoudig door iedereen aanbrengen zoals bij de antislip tape.  Ook deze tape wordt op een rol geleverd. Montage gereedschap kan worden bijbesteld via onze shop. 

Antislip korrel tape
Antislip korrel tape's zijn er in veel uitvoeringen, voor de trap is er een tape die niet bestaat uit korrels, maar ook van een kunststof granulaat samenstelling is gemaakt.

Ze zijn te koop in lengte stroken en/of op een rol. De korreltapes zijn meer geschikt voor buiten situaties voor binnen zijn deze tapes scherp aan de voeten en worden snel vies en zijn moeilijk schoon te maken wat niet ideaal is voor een binnen trap.

Wil je meer weten over antislip strips en tapes waarvoor ze kunnen worden gebruikt, de voor en nadelen, de prijzen wat ze ongeveer kosten, lees dan ook het artikel waar op letten bij aanschaf van antislip trap tape.

Blogschrijver:

Zeker ook de moeite waard om te lezen

Blog schrijver: Dennis

www.antisliprubbertape.com

J-1

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.