opc_loader

Wensenlijst

Aanmelden
Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Traptape de oplossing voor gladde trap

Trap tape is de oplossing voor smalle gladde traptreden

Een gladde trap is een probleem die veel mensen wel zullen herkennen, een valpartij is snel gemaakt. Even snel naar beneden iets pakken en een glijpartij kan makkelijk gebeuren. Bij jong en oud komen jaarlijks veel ongelukken voor. Vaak ook met erstige gevolgen.

De rede hiervoor is dat de trap vroeger zo klein mogenlijk werd gehouden om veel vloerruimte te creeren in het woongedeelte. De trap werd dan stijl gezet met als gevolg smalle ondiepe traptreden. Gelukkig is de trap tegenwoordig een stuk luier(schuiner)geworden door nieuwe regels in het bouwbesluit dat de trap aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. De treden zijn hierdoor een stuk dieper geworden waardoor je je voet beter op de traptrede kunt zetten.

Oude trappen en/of renovatie trappen die worden geplaatst door een uitbouw of opbouw, houden nog steeds deze smalle ondiepe traptreden. Voor deze trappen is de antisliprubbertape ontwikkeld. De traptape is lekker breedt en ook extra dik en voorzien van kleine groefjes. Door de dikte is de traptape makkelijk aan te brengen en heb je binnen no-time weer een veilige trap! Er is een complete set in 5 kleuren te koop geschikt voor 1 trap, met een roller en alcoholdoekjes voor te ontvetten en markeringstape voor de juiste lengte te meten.

Wil je meer over dit product weten, kijk dan even op onze website, of lees de blog over de verschillende soorten tape die er te koop zijn, zodat je de goede keuze maakt.

Zeker ook de moeite waard om te lezen

Blog schrijver: Dennis van de Burg

www.antisliprubbertape.com

Gemaakt op 17 mei 2018

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.