opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden
Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

-Halve maantjes voor je trap vervangen?

Halve maantjes toepassen bij een geschilderde trap 

Halve maantjes, je hebt ze vast wel eens gezien op een woning bouw trap. In Nederland en Belgie worden ze heel vaak toegepast, voornamelijk om je trap een stukje antislip te geven en veiliger te maken en ook om het slijten van de traptreden te voorkomen. De Nederlandse trap heeft namelijk smalle ondiepe traptreden, hierdoor is het struikel gevaar bij het naar beneden lopen veel groter.

De halve trap maantjes zijn er in heel veel soorten, kleuren en maten, maar zeker ook in verschillende kwaliteiten. De stoffe maantjes kun je al kopen voor circa 50,00 euro voor een complete trap. De kwaliteit is dan wel laag en een veel gehoorde klacht is dan ook dat de halve maantjes slecht plakken en snel gaan krullen aan de zijkanten, waardoor het struikel gevaar groot is. Schoonmaken van de halve maantjes is moeilijk, waardoor ze al snel smoezelig worden. Voor huisdieren en mensen die last hebben van allergien is dit een nadeel. Lees hier als je de trapmaantjes gaat vervangen voor welke trap dit kan

De duurdere sisal trapmaantjes zijn een heel stuk beter. Deze zijn super sterk, plakken ook prima en het schoonmaken van het materiaal gaat wel minder gemakkelijk, maar is te doen. Voor een complete trap bent je echter wel snel 130,00 euro tot 150,00 euro kwijt.

Wil je eigenlijk geen halve trapmaantjes meer toepassen, en wil je de trap strakker en makkelijker kunnen schoonmaken, overweeg dan je traptreden een nieuw verfje te geven en deze te voorzien van een antislip strip tape. Deze zijn super sterk.

Met de antislip rubber strips speciaal ontwikkeld voor binnen trappen, heb je een prima alternatief voor deze halve trap maantjes. De antislip stroken zijn breedt (28mm) en dik (2mm) waardoor ze een optimale antislip geven. Door de samenstelling van dit kunststof zijn ze zeer sterk en gaan ze heel lang mee. Ze zijn eenvoudig te monteren en Leverbaar als een complete set in diverse moderne kleuren. Groot voordeel in vergelijk met de halve maantjes is dat ze heel makkelijk schoon te maken zijn. Voor net onder de 50,00 euro heb je een complete trap voorzien van deze trippen. Heb je een geschilderde trap, dan is dit een zeer goed alternatief om je trap weer snel veilig te maken.

Blogschrijver: Dennis 

www.antisliprubbertape.com

S-21

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.