opc_loader

Antislip tape voor trappen

Antislip tape voor de trap in verschilende kwaliteiten en prijzen.

Als je de trap helemaal hebt opgeknap, de oude vloerbedekking  heb je weggehaald, je bent een week lang aan het krabben en schuren geweest, dan zal het resultaat wel prachtig zijn. Jammer dan dat je tot de conclusie moet komen dat de trap er wel heerlijk fris uitziet en hierdoor makkelijk is schoon te maken, alleen.... de treden zijn wel erg glad  geworden door de verf en laklagen!

Antislip strip voor een groefje
Een paar keer is er al een bijna struikel partij geweest en hoe moet je dit nu oplossen? Er zijn de traditionele antislip strippen te koop die in een groefje moeten worden geklemd, ja hoe ga je dit doen de trap is net geschilderd, dan moet je weer overnieuw beginnen met schilderen. Hoe moet je zo'n groefje dan erin maken? kan ik dat wel zelf, of moet ik dit laten doen en wat kost het dan. Allemaal vragen waar je niet snel een antwoord op hebt. maar je moet wel snel rekening houden tussen de 175,00 en 250,00 euro.

Antislip trapmaantjes
Je kan besluiten om dan maar stoffen trapmaantjes op de traptrede te plakken. Ja er zijn heel veel kleuren leverbaar, maar lekker makkelijk schoonmaken is het niet. De goedkopere soorten krullen snel  aan de kanten, waardoor je weer een struikel trap krijgt. De duurdere zijn meestal wel goed vlak te monteren door een kunststof profiel die hieronder zit gelijmd, maar voor een trap setje ben je snel tussen de 120 en 150 euro kwijt.

Antislip rubber plak strip
Er zijn plakbare strippen leverbaar  die een goede antislip geven. De tape zit meestal op een rol. Er zijn verschillende merken leverbaar. Er is al een antislip tape op rol leverbaar voor 10 euro. Het is een soort plakband met een zandkorreltje je kan ze bijvoorbeeld bij Ikea kopen. De antislip tape voelt scherp aan de voeten en slijt snel door. Voor een keukentrapje of het trapje naar de zolder is het een prima product. Voor de gewone woningbouw trap die veel wordt belopen is dit geen goede antislip tape.

Er is antislip tape die een rubberen toplaag heeft en leverbaar is in diverse breedtes en in de kleur zwart. Deze antislip tape is veel duurzamer dan de zand tape, maar bedenk wel de tape is erg dun en heeft daardoor niet een zeer lange levensduur. Ook is er een antislip tape die speciaal is ontwikkeld voor de trap. De tape is breed en maar liefst 2mm dik. Hierdoor is het een zeer duurzame tape voor langdurig gebruik. De tape is ook nog eens leverbaar in een aantal trendy kleuren waardoor het toepasbaar is in ieder interieur. De plaklaag van deze tape is zeer sterk  en daardoor voor de meeste ondergronden geschikt, veerschuiven van deze antislip tape is bijna  niet mogelijk is, de strip is ook per meter leverbaar en voor een doorsnee trap ben je tussen de 40,00 en 50 euro kwijt.

Terug