opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden
Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

-Antislip trappen tape

Antislip trappen tape voor de trap in verschillende kwaliteiten en prijzen.

Als je de trap helemaal hebt opgeknapt, de oude vloerbedekking  heb je weggehaald, je bent een week lang aan het krabben en schuren geweest, dan zal het resultaat wel prachtig zijn.

Jammer dan dat je tot de conclusie moet komen dat de trap er wel heerlijk fris uitziet en hierdoor makkelijk is schoon te maken, alleen.... de treden zijn wel glad geworden door de verf en laklagen!

Antislip trappen strip voor een groefje

Een paar keer is er al een bijna struikel partij geweest en hoe moet je dit nu oplossen? Er zijn de traditionele antislip trap strip te koop die in een groefje moeten worden geklemd, ja hoe ga je dit doen de trap is net geschilderd, dan moet je weer opnieuw beginnen met schilderen. Hoe moet je zo'n groefje dan erin maken? Kan ik dat wel zelf, of moet ik dit laten doen en wat kost het dan. Allemaal vragen waar je niet snel een antwoord op hebt. Maar je moet wel snel rekening houden tussen de 175,00 en 250,00 euro.

Antislip trapmaantjes

Je kan besluiten om dan, maar stoffen trapmaantjes op de traptrede te plakken. Ja er zijn veel kleuren leverbaar, maar lekker makkelijk schoonmaken is het niet. De goedkopere soorten krullen snel  aan de kanten, waardoor je weer een struikel trap krijgt. De duurdere zijn wel goed vlak te monteren door een kunststof profiel die hieronder zit gelijmd, maar voor een complete trap set ben je snel tussen de 120 en 150 euro kwijt.

Antislip rubber plak strip

Er zijn antislip plakbare strippen leverbaar die een goede antislip geven. Deze tape zit op een rol. Er zijn verschillende merken leverbaar. Er is al een antislip tape op rol leverbaar voor 10 euro. Het is een soort plakband met een zandkorreltje je kunt ze bijvoorbeeld bij Ikea kopen. De antislip tape voelt scherp aan de voeten en slijt snel door. Voor een keukentrapje of het trapje naar de zolder is het een prima product. Voor de gewone woningbouw trap die veel wordt belopen is dit geen goede antislip tape.

Er is antislip tape die een rubberen toplaag heeft en leverbaar is in diverse breedtes en in de kleur zwart. Deze antislip tape is duurzamer dan de scherpe zand tape, maar bedenk wel de tape is dun en heeft daardoor niet een lange levensduur.

Ook is er een antislip trap strip die speciaal is ontwikkeld voor de trap. De tape is breed en maar liefst 1.8 mm dik. Hierdoor is het een duurzame tape voor langdurig gebruik. De tape is ook nog eens leverbaar in een 5 tal trendy kleuren waardoor het toepasbaar is in ieder interieur. De plaklaag van deze tape is sterk en daardoor voor de meeste ondergronden geschikt, verschuiven van deze antislip tape is bijna niet mogelijk, de strip is ook per 5 meter  leverbaar en voor een doorsnee trap ben je tussen de 30,00 en 40,00 euro kwijt.

Wil je de kwaliteit van deze tape beoordelen of kijken of de kleur past bij je interieur? Vraag dan hier een gratis kleurenkaartje aan.

S-1 Aangepast op 9 oktober 2019

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.