opc_loader

Menu

Aanmelden

Veelgestelde vragen over antisliprubbertape

Heb je een andere vraag, vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail via info[at]antisliprubbertape.com, wij antwoorden je zo snel mogelijk. Je kunt ons ook een whatsapp berichtje sturen.


BESTELLING

Ik wil mijn bestelling aanpassen

Je hebt een bestelling gedaan, maar de verkeerde kleur besteld, wat nu? Als de order binnen 4 uur door ons wordt aangepast dan kan dit nog.

Stuur hiervoor een e-mail met de gewenste aanpassing en je ordernummer.

Langer dan 4 uur geleden? Dan zal de order inmiddels in het verwerkingsproces van PostNL zitten waardoor een aanpassing van je bestelling niet meer mogelijk is. Je dient dan een nieuwe bestelling te doen en de verkeerde bestelling naar ons terug te sturen.

Ik wil mijn bestelling annuleren

Als je de bestelling wilt annuleren kan dat tot 4 uur nadat de bestelling geplaatst is. De verwerking van de orders gebeurt namelijk iedere 4 uur. Dit proces kan jammer genoeg niet worden onderbroken en je dient het pakket dan naar ons terug te sturen nadat je het hebt ontvangen.

Ik heb een bestelling gedaan, maar nog steeds niets ontvangen?

Iedere bestelling bij antislip rubber tape krijgt een track en trace, kijk hiervoor eerst bij PostNL op de website. Mocht er iets onduidelijk zijn, neem dan even contact met ons op via het contactformulier de app of de email.

Ik heb op vrijdag besteld, is de bestelling dan binnen op zaterdag?

Als je de antislip strip vrijdag voor 21:00 uur besteld, dan wordt dit de dag daarop geleverd. Bestel je de trapstrip op zaterdag of zondag, dan wordt de strip op dinsdag geleverd. Wij werken samen met PostNL en deze bezorgen niet op maandag helaas.

.Ik krijg een betalingsherinnering van Billink

Je hebt een bestelling gedaan met de optie 'Achteraf betalen' maar hebt het product retour gestuurd. Toch krijg je een betalingsherinnering van Billink? Als Billink je een onterechte betaling herinnering stuurt, neem dan even per e-mail of whatsapp contact met ons op met de vermelding van je ordernummer.

Herroepingsrecht voor het terugsturen van het product

Een goede relatie met onze klanten is voor ons heel belangrijk.

Je hebt het recht je bestelling tot 90 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag retour betaald incl de verzendkosten. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. 

Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@antisliprubbertape.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kan ik mijn persoonsgegevens laten verwijderen bij antislip rubber tape?

Jazeker kan dat. Je kunt als je je aanmeldt als klant door een account aan te maken, in dit accountoverzicht een verzoek hiervoor indienen.

Wil je geen account aanmaken en toch je gegevens laten verwijderen nadat wij je bestelling boekhoudkundig hebben afgerond, vraag ons dan even per e-mail info[at]antisliprubbertape.com 

Klachten service van Antisliprubbertape

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en/of dienstverlening.
We willen je graag verder helpen en een goede oplossing bieden. Medewerkers van de klantenservice zullen bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Stuur ons je klacht via onderstaand contactformulier, of stuur een email naar Info@antisliprubbertape.com   
Na ontvangst van je klacht ontvangt je van ons een bevestiging. We zullen je klacht binnen 24 uur beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


MONTAGE

Ik ben niet zo handig, kan ik de antislip rubber trap strip zelf aanbrengen?

De antislip trap strip is eenvoudig aan te brengen en je hoeft hiervoor niet echt super handig te zijn. Zorg er altijd voor dat de ondergrond goed schoon en vetvrij is. Maak de traptrede schoon met een beetje alcohol ontvettingsmiddel en laat dit goed doordrogen.

Aan de strip zit op de achterkant een dubbelzijdige plaktape die een zeer sterke hechting heeft. Als je de strip gaat plakken is het belangrijk dat je de dubbelzijdige plaktape niet direct helemaal verwijderd maar een klein stukje.  Zet kleine potlood lijntjes op de traptrede waarlangs je de strip plakt. Als je de beschermlaag van de plakstrip hebt verwijderd raak dan de plakstrip zo min mogelijk aan met je handen, want dit zorgt ervoor dat de strip minder gaat plakken. Lees onze uitgebreide montage-instructie voor meer informatie.

Ik heb de oude antislip tape verwijderd. Hoe verwijder ik de restant lijmresten?

Ik heb de oude antislip tape verwijderd. Hoe verwijder ik de restanten lijm en plak resten?  Als er lijm of plak resten van de tape zijn achtergebleven, dan verwijder je die heel makkelijk met WD40. Spuit voldoende hiervan op de lijmresten, laat een kwartiertje intrekken.

Met een groen keukensponsje poets je heel gemakkelijk de lijmresten van de treden. Let wel op dat je hierna de traptreden nog goed reinigt met een huishoud sopje. Ga je nieuwe anti-slip rubber tape aanbrengen, maak dan vlak voor het aanbrengen de ondergrond goed schoon met alcohol of een ontvetter.

Hoeveel meter antislip strip heb ik nodig voor 1 trap?

Voor een standaard woningbouw trap met 15 treden is een rol van 15 meter voldoende voor 1 trap. Wil je de antislip trap strip toepassen alleen op het loopvlak van de traptrede (daar waar de traptreden het diepst zijn), bijvoorbeeld stukjes van circa 70 cm dan heb je voldoende aan 2 rollen van 5 meter.

Ik wil de antislip tape toepassen op mijn marmeren trap, kan dat?

Deze antislip tape hecht uitstekend op natuursteen, beton, vloertegels, of andere harde gladde materialen zoals metaal of glas.

Ik lees bij het gereedschap voor antislip een half ronde kanten stans, wat is dit?

Met de halfronde kanten stans maak je aan de uiteinden een halfronde kant, dit doe je als je de strip iets terug wilt houden van de kanten. Het voorkomt dat de hoekjes gaan opkrullen. Dit kan soms gebeuren.

Ik wil ronde kanten aan de uiteinden van de antislip knippen, kan dit?

Antislip rubber tape is geen plakband, maar echt een strip van 2 mm dik, een schaar om dit mooi te knippen moet echt geschikt zijn voor dikke materialen, bedenk dat het niet eenvoudig is om iedere halfronde kant exact gelijk te knippen. Je kunt dan beter een halfronde stans bij je bestelling kopen.

Hoe monteer ik de antislip trap strip?

Antislip trap strip met lijmlaag is makkelijk te monteren. Knip eerst alle stroken in de goede lengte. Laat ze wat soepel worden door ze op kamertemperatuur plat neer te leggen. Met name in de winterperiode kan de antislip strip wat stugger zijn. Maak de ondergrond van de traptrede goed schoon, het liefst met een beetje alcohol of een goed ontvetmiddel. Zet vervolgens een aantal potloodstreepjes op de trede, waarlangs je de strip vastplakt. Gebruik een aandrukrollertje om de strip goed vast te drukken. TIP: Hier kun je ook een oud verfrollertje voor gebruiken, of een harde tennisbal.

Op welke plaats moet de antislip rubber strip worden geplakt?

De antislip strip wordt meestal 1,5 cm a 2 cm (vanaf de voorkant traptrede gemeten) van de traptrede geplakt. De strip is 28 mm breed. Dus uitermate geschikt voor kleine kinderen (kleine voetjes) en ouderen die vaak de voet schuin neerzetten. Door de breedte van de strip is het niet nodig een dubbele strip te plakken.

DE ANTISLIP VRAGEN 

Ik vraag mij af, van welk materiaal is de antislip rubber gemaakt?

De antislip rubber is gemaakt van een duurzaam pvc-elastomeer kunststof. Voelt hierdoor rubberachtig aan, maar dat is het niet. Hierdoor heeft het een hoge slijtvastheid voor een lange levensduur. De strip is recyclebaar en heeft dus een groen randje. 

Is de antislipstrip overschilderbaar?

Nee, een antislipstrip is niet overschilderbaar, met geen enkele verf, ook niet met een primer, binnen enkele dagen zal de verf op de strip na doordroging loslaten en afbladderen.

Wat is de verwachte levensduur van de antislip trap strip?

De antislip trap strip is speciaal voor trappen ontwikkeld. Wij geven 2 jaar 100% garantie op doorslijten en de constructie. De verwachting is dat de trapstrip bij normaal gebruik wel 8 tot 10 jaar mee zal gaan.

Waarmee maak ik de antislip rubber trap strip schoon?

De antislip trap strip is eenvoudig schoon te maken met een huishoudelijk schoonmaakmiddel en kan met een sopje makkelijk worden gereinigd. Op de witte strip kan het soms voorkomen dat er zwarte strepen van de schoen zool blijven zitten. Met een schuurpapiertje met een zeer fijne grofte, bijvoorbeeld korrel 220 , is de streep eenvoudig van de antislip strip af te schuren.

Kan de antislip tape toegepast worden op een geschilderde trap?

De antislip tape kan heel goed worden toegepast op de meeste trappen. Zo is de strip heel goed toe te passen op geschilderde traptreden, traprenovatie, overzettreden, betonnen traptreden, marmeren traptreden of houten gelakte traptreden. Als de ondergrond glad en hard is dan is de strip hiervoor geschikt.

Is de antislip trap tape ook te koop in de bouwmarkt?

Er is bewust gekozen om het merk antislip rubber tape niet te verkopen in de bouwmarkt. De strip is alleen te koop in de eigen webshop of op de marktplaats Bol.com. Zoals zo vaak zijn er ook andere aanbieders de laatste jaren gekomen die mee willen liften op het succes van ons product. Bedenk hierbij dat deze aanbieders niet ons product leveren en dus niet de service, garantie en kwaliteit geven die antislip rubber tape geeft. Vooral de materiaalkeuze laat vaak te wensen over. Meer info over het merk.

De antislip tape heeft een RAL-kleur, wat is dit?

De RAL-kleur is een internationale code. Iedere verfwinkel die verf kan mengen past deze kleurcode toe. Zo kan je als je dit zou willen de verf en de antislip tape exact dezelfde kleur geven.

Ik wil de antislip tape buiten toepassen, kan dat?

Nee, de antislip tape is helaas niet geschikt voor buitentoepassing. Met name de combinatie vocht en temperaturen onder 0 geven hechtingsproblemen op sommige ondergronden.

Wat voor lijmlaag zit er op de antislip trap strip?

De lijmlaag is van het merk tesa® 51970 Transparante dubbelzijdige filmische tape tesa® 51970 is een transparante dubbelzijdige kleeftape bestaande uit een rug van PP-folie en een tackified kleefstof. Tesa® 51970 beschikt met name over: Uitstekende combinatie van grote hechtkracht en kleefkracht. Een betrouwbare hechting, zelfs op kritische materialen zoals PP en PE en ruwe oppervlakken. Goede temperatuurbestendigheid en geschikt voor gebruik zowel binnen als buitenshuis. De lijmlaag krijgt zijn eindsterkte na 24 uur, lees hier het uitgebreide rapport 

Het product is tijdelijk niet op voorraad, kan ik het product toch bestellen?

Nee helaas, als de antislip strip niet op voorraad is, kan het niet besteld worden. Wel kunnen we je berichten als het product weer op voorraad is. Je kunt ons daarvoor eenvoudig een e-mail  berichtje sturen en we zullen je, zodra het product weer op voorraad is, informeren hierover. Meestal indien niet op voorraad is, is de maximale levertijd 15 werkdagen.