opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Het merk antisliprubbertape

Het merk antisliprubbertape is ontstaan eind 2013 door veel ergernis en vragen van consumenten over het veilig maken van trappen in de huurwoningen sector.

Er waren op dat moment verschillende soorten plak tapes te koop om de trap een antislip te geven. De tapes voldeden in zijn geheel niet.

Veel gehoorde klachten waren het verschuiven van de tapes, doorscheuren van kleding, stuk lopen van tape met de schoenen, niet mooi recht te plakken, een vooral een korte levensduur.

Met deze klachten als uitgangspunt is de antislip rubber tape ontwikkeld.

Bij koophuizen zie je heel vaak een groefje in iedere traptrede zitten waar een smalle kunststof strip in zit. Dit is al standaard gedaan bij de productie in de trappenfabriek.

Daarom is er sinds jaar en dag de bekende infrees strip te koop in verschillende maten en kleuren. Deze infreesstrip is sterk en slijt, langzaam en geeft de trap een zeer goede antislip.

Voor een trap in een huurwoning wordt dit meestal niet gedaan (het zijn namelijk meerkosten?) Veel Nederlandse huurwoningen zijn daarom aangewezen op vloerbedekking, trapmaantjes, of een antislip tape, want de meeste woningbouw verenigingen vinden het niet goed dat er een groefje wordt gemaakt in iedere traptrede van de trap.

Daarnaast liggen de kosten voor het laten maken van zo’n groefje vrij hoog nl. Circa 250,00 euro per trap. De woningbouwvereniging draagt niet bij aan deze kosten, waardoor je bent aangewezen op een van deze alternatieven.

.Bij het ontwikkelen van deze antisliprubbertape waren er een viertal voorwaarden gesteld:

1. Zeer goede antislip geven voor iedere trap.
2. Sterk voor langdurig gebruik.
3. Door iedereen makkelijk aan te brengen.
4. Circulair product.

1. Zeer goede antislip geven voor iedere trap.

Het veilig maken van traptrede met behulp van een tape met de eigenschappen van een strip maar eigenlijk beter. Daarom is besloten om de tape te voorzien van groefjes en breder dus een optimale antislip en ook geschikt voor kleine kindervoetjes en niet gevoelig met belopen op blote voeten.

2. Sterk voor langdurig gebruik.

De samenstelling van het materiaal is speciaal voor dit doel bedacht een pvc met als toevoeging een elastomeer waardoor de tape plezierig aanvoelt, niet scherp is maar, juist soepel en sterk. 

De onderzijde is voorzien van een sterke plaklaag die voor de meeste ondergronden geschikt is. Hierdoor ontstaat een product van een zeer hoge duurzaamheid. De tape is een puur 100% Nederlands product wat wordt geproduceerd onder strenge ISO-normering. Daarom geeft antisliprubbertape.com maar liefst 2 jaar honderd procent garantie op doorslijten en constructie.

3. Door iedereen makkelijk aan te brengen.

De tape is breed, dik en soepel waardoor hij makkelijk en mooi recht is aan te brengen, ook als je niet zo handig bent lukt dit klusje. Het enige waar je voor moet zorgen is dat de ondergrond goed ontvet/gereinigd wordt. Daarom wordt bij iedere bestelling standaard reinigingsdoekjes mee geleverd.

4. Circulair product.

Het materiaal zoals wordt toegepast bij de antisliprubbertape heeft een groen randje en is zeer goed recyclebaar, waardoor het milieu minimaal wordt belast en na recycle weer terug komt en ingezet wordt voor nieuwe producten, zo worden de grondstoffen niet uitgeput en ontstaat een kringloop economie.