opc_loader

Wensenlijst

.

2 JAAR 100% PRODUCT GARANTIE OP DOORSLIJTEN EN CONSTRUCTIE

Na 4 jaar verkoop van dit product, kunnen wij jou met een gerust hart 2 jaar volledige garantie geven. Deze antislip rubber tape voldoet namelijk aan de hoogste eisen.

Voorwaarden van het garantie keurmerk

Het garantie zegel zit sinds augustus 2018 op iedere originele antislip rubber tape verpakking en montage instructie gedrukt. Knip dit zegel uit en bewaar dit als bewijsje dat je het product bij ons hebt gekocht. Mocht er toch overhoopt  iets zijn met het product, dan stuur je jouw aankoopbon en de garantie zegel naar ons op. Na overleg met elkaar en controle, sturen wij je de eerste 2 jaar  geheel gratis een nieuw product toe.

Waarom kunnen wij je deze garantie geven?

Wij hebben in 2014 het product samen met studenten van de TU in Delft ontwikkeld, hoe de houdbaarheid/levensduur ten opzichte van de speciale samenstelling van het kunststof zich zou houden was niet bekend. Nu na 4 jaar kunnen we stellen dat deze antislip rubber tape bij gebruik zich prima houd. De samenstelling van het materiaal is zo uitgedacht en ontwikkeld dat het een minimale milieu belasting geeft, het product is namelijk zeer goed recyclebaar. Het materiaal is een combinatie van verschillende grondstoffen en zo gekozen, dat het enorm sterk is en  er een optimale stroefheid wordt gecreeerd voor de meest optimale antislip.

Het kwaliteits garantie keurmerk garandeert dat het product van een constante kwaliteit is. Zowel in materiaal toepassing, als kleur samenstelling en als hechting van de lijmlaag. Het product wordt onder zeer strenge eisen in Nederland geproduceerd volgens het ISO certificering systeem. Dat geeft een betrouwbaar gevoel!