opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

.

2 Jaar 100% product garantie voor antislip rubber tape op doorslijten en de constructie

Na 5 jaar verkoop van dit product, kunnen wij jou met een gerust hart 2 jaar volledige garantie geven. Deze antislip rubber tape voldoet namelijk aan de hoogste eisen.

Voorwaarden van het garantie keurmerk

Het garantie zegel zit sinds augustus 2018 op iedere originele antislip rubber tape verpakking en/of op de montage instructie gedrukt. Knip dit zegel uit en bewaar dit als bewijs dat je het product bij ons hebt gekocht. Mocht er toch onverhoopt  iets zijn met het product, dan stuur je jouw aankoopbon of factuur en de garantie zegel naar ons op. Na overleg met elkaar en controle, sturen wij je de eerste 2 jaar geheel gratis een nieuw product toe.

Waarom kunnen wij je deze garantie geven?

Wij hebben in 2014 het product samen met studenten van de TU in Delft ontwikkeld, hoe de houdbaarheid-levensduur ten opzichte van de speciale samenstelling van het kunststof zich zou houden was niet bekend. Nu na 5 jaar kunnen we stellen dat deze antislip rubber tape bij gebruik zich prima houd. De samenstelling van het materiaal is zo uitgedacht en ontwikkeld dat het een minimale milieu belasting geeft en goed recyclebaar is. Het materiaal is een combinatie van verschillende grondstoffen en zo gekozen, dat het enorm sterk is en een optimale stroefheid wordt gecreeerd voor de meest optimale antislip.

Het kwaliteits garantie keurmerk garandeert dat het product van een constante kwaliteit is. Zowel in materiaal toepassing, als kleur samenstelling en als hechting van de lijmlaag. Het product wordt onder zeer strenge eisen in Nederland geproduceerd volgens het ISO certificering systeem. Dat geeft een betrouwbaar gevoel!