opc_loader

Wensenlijst

Aanmelden
Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Antislip stroken snijder

Artikelnr: 2019AS

Hiermee bepaal je zelf de breedte van de strip.

Wil je de antislip trap strip kopen, maar vindt je de standaard breedte van 28 mm te breed? Of wil je 2 smalle stripjes toepassen? Met deze strokensnijder is de antislip strip goed in een smallere maat te snijden. Als je een beetje handig bent heb je dit zo gedaan.

Instructie video

14,99

Binnenkort weer op voorraad

Eerlijke verzendkosten €5,95
Betaal veilig met PaypalIdeal, Mastercard of Mister Cash, Of betaal achteraf.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
 

Zet op wensenlijst

Als je stroken gaat snijden van de antislip strip is het belangrijk dat je wel een beetje handig bent, het is een klusje waarbij je goed moet opletten, want het gereedschap is scherp. De strip moet je zoveel mogelijk door het snijdertje trekken en niet duwen.

Het stroken snijdertje is gemaakt van beukenhout en is makkelijk in elkaar te zetten. De snijder wordt standaard geleverd met 5 mesjes, deze zet je vast met 2 inbus boutjes, draai deze niet te vast want hierdoor breekt het dunne mesje. Dek het mesje aan de buitenkanten af met de bescherming voor extra veiligheid.

Plus en minpunten

+ Zeer geschikt om smallere stroken te snijden. 

+ Te snijden in 3 verschillende breedtes 20mm, 18 mm en 14 mm.

+ Meerdere maatopties mogelijk in combinatie met een ronde kant.

-  Je moet wel handig zijn met gereedschap.

Aanbevolen artikelen:

52,99
Koop je deze set dan heb je het juiste gereedschap om de antislip trap profiel in een mooie rechte lijn aan te brengen, je kunt de papier tape gebruiken om hiermee een lengte mal te maken...
5,50
Voor het vakkundig aanbrengen van de antislip trap strip. De aandrukroller is een heel handig stukje gereedschap om ervoor te zorgen dat de antislip strip goed wordt aangedrukt op de ondergrond....