opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Anti slip strip complete set parel koper

Artikelnr: 2020PK

Trap antislip is een plakbare tape die heel sterk is en een comfortabele oppervlakte heeft. Een strip die je kunt plakken en uitermate geschikt is voor je trap in huis. Kies een set dan heb je alle materialen voor een 100% aanbreng resultaat.

53,99
Snelle levering 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten €5,95
Zet op wensenlijst

Anti slip strip complete set parel koper bestaat uit de volgende items:

Antislip aandruk roller

Artikelnr: 2001RO

Markerings tape antislip

Artikelnr: 2001TA
 

Een  set heeft een aandruk rollertje, hiermee druk je de trapstrip stevig vast op de ondergrond. Je kunt de trap daarna direct belopen. Gebruik je de strip in een vochtige omgeving dan heeft de lijm na 24 uur zijn eindsterkte bereikt.

Neem de moeite om de oppervlakte goed te ontvetten en raak de plaklaag minimaal aan met vette handen. Het beste resultaat krijg je als je de trapstrip bij kamer temperatuur verwerkt.

Vind je het mooier om de strip korter te houden, zeg maar aan beide kanten iets terug, dan kun je beter een doe het zelf set kiezen, hierbij zit ook een handig stukje gereedschap om de kanten allemaal exact half rond te maken.

Deze sets worden geleverd met 2 rollen van 5 meter. Kom je hieraan te kort kies dan een rol van 15 meter en bestel het ronde kanten stansje en het aandrukrollertje er los bij.

 • Kindvriendelijke antislip. Je kleintje zal heel blij zijn met deze strip, geen schuurpapier laag maar zacht en vriendelijk aan de kindervoetjes.
 • Weer met sokken traplopen. Hoe lekker zou dat zijn! Met deze strip loop je weer fluitend de trap op en af met sokken of blote voeten.
 • Geschikt voor iedere trap. Hout of beton staal of of natuursteen, deze antislip strip is geschikt voor de meeste trappen.
 • Geen trap slijtage meer. De strip zorgt er voor dat de trapkanten minder slijten, dit komt omdat het een sterke brede strip is.
 • Niet goed geld terug betaald. Ben je om wat voor reden niet tevreden over je aankoop geen probleem wij betalen je aankoop terug.
 • Kleine groefjes voor optimale grip.
 • Voelt niet scherp aan de voeten.
 • De strip is voorzien van dubbelzijdige vliestape.
 • Voor optimale hechting eerst de traptreden ontvetten met alcohol.

Beknopte specificaties van de strip:

 • Afmetingen strip: Lengte: 15 meter, dikte: 1.8mm, breedte: 28mm.
 • Materiaal strip: Speciale PVC/Elastomeren samenstelling.
 • RALkleur strip: 8029 parel koper

Aanbevolen artikelen:

12,99
Als je een ronde kanten gaat maken aan de antislip tape is het belangrijk dat je een goede harde en niet verende ondergrond gebruikt. Plus en minpunten + Zeer geschikt voor exacte ronde...
14,99 11,99
Als je stroken gaat snijden van de antislip strip is het belangrijk dat je wel een beetje handig bent, het is een klusje waarbij je goed moet opletten, want het gereedschap is scherp. De strip moet...