opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Gratis verzending
Gratis retournering
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Veilge trap maken? Kies dan voor antislip rubber tape(update2021)

Veilge trap maken? Kies dan voor antislip rubber tape(update2021)

Je trap veilige trap maken? Kies dan voor een antislip rubber tape

De antisliprubbertape is speciaal voor trappen bedacht. Bij veel huur huizen is de trap niet voorzien van een antislip infrees strip. Vroeger in de jaren 70 en 80 werden deze trappen traditioneel bekleed met een vloerbedekking. 

Dit is helemaal uit, vandaag de dag kiest men voor een geschilderde trap. Lekker makkelijk met schoonmaken en is ook niet zo duur in de aanschaf.

Er waren wel tapes te koop die voor een antislip zorgden aan de treden, echter deze zijn scherp aan de voeten, verschuiven heel snel, slijten snel door omdat ze dun zijn, dus niet het meest ideale product voor een trap in de woning.

________________________________________

De antisliprubbertape heeft deze problemen niet, er is uitgegaan van duurzaamheid en sterkte. Het is een volledig ander materiaal wat heel lang mooi blijft en door de lijmlaag aangebracht kan worden op iedere harde ondergrond, zoals geschilderd hout, beton, marmer, glas , staal enz.. 

De rubber strips zijn leverbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren  2 verschillende lengtes en een 2 tal sets die zijn samengesteld voor het beste resultaat. De strip is heel eenvoudig door iedereen te monteren, ook als je niet zo handig bent en niet zo vaak klust. Dat is het grote voordeel van dit product. 

Wil je weten of ook jij dit klusje aan kunt Bekijk dan hier de instructie video van 1 minuut hoe je deze antislip tape aanbrengt

Wil je de strip over de gehele lengte laten doorlopen volg dan de instructie van de onderstaande video, hier laten we zien hoe je op een eenvoudige wijze een malletje maakt van schilders markering tape om de strip vervolgens eenvoudig exact op de goede lengte te knippen en daarna met een aandruk roller de strip goed vast te plakken op iedere traptrede.

Zeker ook de moeite waard om te lezen

Blogschrijver:

Dennis van de Burg 

9 augustus 2021

antisliprubbertape.com

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.