opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Trap antislip tape zelfklevend 5m zand beige

Artikelnr: 2001ZB

(10 meter is geschikt voor 65cm strips en 15 traptreden)

De antislip rubber strip is een goede oplossing voor gladde traptreden. De strip is extra breedt waardoor een optimale antislip ontstaat bij veel situaties.

19,99

Binnenkort weer op voorraad - Antraciet op 13 juni

Eerlijke verzendkosten €5,95
Zet op wensenlijst

De rubber strip is zelfklevend en heeft aan de achterzijde een plak laag waardoor de plakstrip goed is vast te plakken op de meeste traptreden materialen. De strip voorkomt het kaal lop[en van de traptreden en beschermt tegen het slijten.

Deze antislipstrip is heel sterk en voelt met het belopen niet scherp aan, daarom is deze strip ook geschikt voor huisdieren die traplopen lastig vinden. De opstaande rand geeft extra grip.

Het trapprofiel wordt geplakt met het lijmlaagje wat op de achterkant zit. Hierdoor is je trap snel en makkelijk weer veilig te maken zonder schade aan je trap treden. Dit is een groot voordeel als je bijvoorbeeld een huur huis hebt.

Wil je een 100% perfecte montage, bestel dan een complete set rubber tape, hierin zit alle gereedschap voor het beste resultaat.

 • Kindvriendelijke antislip. Je kleintje zal heel blij zijn met deze strip, geen schuurpapier laag maar zacht en vriendelijk aan de kindervoetjes.
 • Weer met sokken traplopen. Hoe lekker zou dat zijn! Met deze strip loop je weer fluitend de trap op en af met sokken of blote voeten.
 • Geschikt voor iedere trap. Hout of beton staal of of natuursteen, deze antislip strip is geschikt voor de meeste trappen.
 • Geen trap slijtage meer. De strip zorgt er voor dat de trapkanten minder slijten, dit komt omdat het een sterke brede strip is.
 • Niet goed geld terug betaald. Ben je om wat voor reden niet tevreden over je aankoop geen probleem wij betalen je aankoop terug.

 • De bovenkant van de strip heeft kleine groefjes.
 • Optimale grip en voelt niet scherp aan je voeten. 
 • De strip is voorzien van een krachtige lijmlaag.
 • Optimale hechting ook in een vochtige omgeving.

Beknopte specificaties

 • Afmetingen: lengte: 5 meter, hoogte: 2mm, breedte: 28mm.
 • Materiaal: Speciale PVC/Elastomeren samenstelling.
 • RALkleur: 1002 zand beige 

Technische specificatie

Aanbevolen artikelen:

5,50
Voor het beste hechtingsresultaat is het belangrijk dat de antislip strip goed wordt aangedrukt, dit rollertje zorgt voor een goede druk in het midden van de strip en zorgt ervoor dat eventuele lucht...
1,95
De doekjes zijn op alcoholbasis en droogt en ontvet prima. Gebruik alcoholdoekjes voor een optimale hechting van de antislipstrip. (probeer altijd eerst een klein stukje uit om te zien hoe de verf...
12,99
Als je een ronde kanten gaat maken aan de antislip tape is het belangrijk dat je een goede harde en niet verende ondergrond gebruikt. Plus en minpunten + Zeer geschikt voor exacte ronde...