opc_loader

Wensenlijst

Met anti sliprubber tape is dat zo gedaan!

Wil je de trap veilig maken met onze antislip strip, maar weet je niet of je dit wel kunt?

Kijk dan even naar deze (2 minuten) durende instructie video je dit kunt aan pakken.

     

.

Twijfel je over de kwaliteit? niet doen! Vraag gewoon een gratis monsterkaartje aan.

Deze antislip rubber strip tape is erg eenvoudig aan te brengen op de trap trede, zo eenvoudig zelfs dat nagenoeg iedereen het kan. Dit komt omdat de strip tape een dikte heeft van 1,8 mm, is hierdoor dus super sterk en mooi strak aan te brengen. De meeste tapes die je kunt kopen in bouwmarkten zijn dun 0,2 tot 0,4 mm. Hierdoor is het vastplakken in een mooie rechte lijn veel moeilijker.

Met een beetje uitleg kan iedereen dit. Lees de 7 simpele stappen nog eens na, twijfel je dan toch, vraag dan aan de plaatselijke woninginrichter, of een goede kennis/familie lid die een beetje handig is dit voor je te doen.

Wil je toch eerst meer weten over de mogenlijkheden van een goede antislip voor op je trap, lees dan dit artikel antisliptape welke is het meest geschikt.

.

Stap 1 Zet met potlood een paar streepjes op de traptrede, ongeveer 2,5cm van de kant af.

Stap 2: Langs deze potloodstreepjes plak je een strook schilderstape en druk deze aan in de hoekjes. Snijdt de randjes er af zodat je precies de lengte van de traptrede hebt in tape.

Stap 3:Trek de schilderstape voorzichtig van de traptrede af en plak deze op een stuk antislip rubber strip. Knip de strip aan de uiteindes van de schilderstape af, zodat deze even lang is als de tape. Trek de tape van de strip af.

Stap 4: Maak je traptreden goed schoon met alcohol zodat ze vet en stofvrij zijn.

Stap 5: Leg de op maat geknipte strip 5 minuten in een bakje met heet water, de strip zal zich strekken en heel soepel worden. Droog de strip met een niet pluizende doek droog  en breng de strip direct aan.

Stap 6: Trek een stukje strip los en begin met plakken in de hoek. Beetje bij beetje trek je het beschermvelletje voor de plaklaag los en druk je de strip aan op de traptrede. Houdt hierbij rekening met de potloodstreepjes die je eerder gezet hebt.

Stap 7: Druk de strip nog extra goed aan met een verfroller, zodat je lekker veel kracht kan zetten. 

Zo makkelijk kan het zijn! Binnen no-time de trap weer veilig, dus waar wacht je nog op? Kies voor een veilige trap en bestel snel je eigen antislip rubber strip!