opc_loader

Wensenlijst

Antislip strip aanbreng instructie

'Kan ik de strip wel zelf plakken?' vraag je je wellicht af. En of je dat kunt!

Deze antislip rubber strip is erg eenvoudig aan te brengen op de trap trede, zo eenvoudig zelfs dat nagenoeg iedereen het kan. Met een beetje uitleg moet dat lukken. Met 5 simpele stappen is je trap weer helemaal veilig en kan het hele gezin weer zonder ongelukken van de trap af. Wie wil dat nou  niet?

Bekijk de instructie video of lees de instructies hieronder.

Stap 1Zet met een potlood een paar streepjes op de traptrede, ongeveer 2,5cm van de kant af.

Stap 2: Langs deze potloodstreepjes plak je een strook schilderstape en druk deze aan in de hoekjes. Snijdt de randjes er af zodat je precies de lengte van de traptrede hebt in tape.

Stap 3:Trek de schilderstape voorzichtig van de traptrede af en plak deze op een stuk antislip rubber strip. Knip de strip aan de uiteindes van de schilderstape af, zodat deze even lang is als de tape. Trek de tape van de strip af.

Stap 4: Maak je traptreden goed schoon met alcohol zodat ze vet en stofvrij zijn.

Stap 5: Leg de op maat geknipte strip 5 minuten in een bakje met heet water, de strip zal zich strekken en heel soepel worden. Droog de strip met een niet pluizende doek droog  en breng de strip direct aan.

Stap 6: Trek een stukje strip los en begin met plakken in de hoek. Beetje bij beetje trek je het beschermvelletje voor de plaklaag los en druk je de strip aan op de traptrede. Houdt hierbij rekening met de potloodstreepjes die je eerder gezet hebt.

Stap 7: Druk de strip nog extra goed aan met een verfroller, zodat je lekker veel kracht kan zetten. Zo makkelijk kan het zijn! Binnen no-time de trap weer veilig, dus waar wacht je nog op? Kies voor een veilige trap en bestel snel je eigen antislip rubber strip!