opc_loader

Menu

Aanmelden

Ruilen en retourneren bij anti slip rubber tape

Een goede relatie met onze klanten is voor ons heel belangrijk.

Daarom kan je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling deze bij ons annuleren/retour melden. Daarna heb je nog 14 dagen om de bestelling naar ons retour te sturen.
 Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien je gebruik maakt van de herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@antisliprubbretape.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Voor retournering, volg de volgende stappen:

1) Stuur ons een e-mail met je ordernummer en IBAN bankgegevens.

2) Stuur ons de producten in de originele staat en verpakking (mag geopend zijn geweest om het product te bekijken) terug met een kopie van je pakbon met daarbij je IBAN-bankrekeningnummer en voor het buitenland ook het BIC nummer.

Op de bijgesloten pakbon en op de doos staat ons retouradres: 

Je Eigen Praktijk  Antisliprubbertape.com
Tonnekamp 5
2157 PN  Abbenes
Nederland

Ons retouradres is geen bezoekadres, wil je toch langskomen neem dan eerst contact met ons op voor een afspraak. Dit om misverstanden te voorkomen.