opc_loader

Wensenlijst

Ruilen, retourneren & garantie bij Antislip rubber tape

Een goede relatie met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Ons product is één van de beste in kwaliteit, daarom kunnen we jou met een gerust hart zeggen dat je het recht hebt de bestelling binnen 90 dagen na levering aan te melden voor teruggave zonder opgave van reden. Zodra we je bestelling retour hebben ontvangen betalen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag aan je terug. We vragen je dit te doen in de originele verpakking in de plastic omzak.

Wij vergoeden ook de retour verzendkosten binnen NL!

Wij weten het zeker! De ervaring leert dat de retourzendingen bij ons minimaal zijn. Twijfel je toch? Vraag dan eerst volledig vrijblijvend zonder verplichting een kleurenkaartje aan waarmee je de kleur en/of de kwaliteit kunt checken.

.

Indien je toch een artikel wenst terug te sturen, graag de volgende richtlijnen te volgen:

1) Je stuurt ons een e-mail met omschrijving van het retour product en het order/factuurnummer. 

2) Stuur ons de producten, compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking (mag geopend zijn geweest) terug met een kopie van je pakbon met daarbij vermeld, je IBAN bankrekeningnummer en voor het buitenland ook het BIC nummer. Op de bijgesloten pakbon en op de doos staat ons retour adres.

3) Wij betalen je de retour verzendkosten terug. Voor een brievenbusdoosje is dat €4,- en voor een pakketdoos €7,25.

RETOUR ADRES:

Je Eigen Praktijk  Antisliprubbertape.com
Tonnekamp 5
2157 PN  Abbenes
Nederland

Ons retouradres is geen bezoekadres, wil je toch langskomen neem dan eerst contact met ons op voor een afspraak. Dit om misverstanden te voorkomen.

Na correcte ontvangst zal het aankoop bedrag binnen 14 dagen op je bankrekening teruggestort worden (geldt alleen voor Nederlandse klanten). We vergoeden het product(en) en de retour verzendkosten.