opc_loader

Wensenlijst

Ruilen, retourneren & garantie bij antislip rubber tape

Een goede relatie met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Ons product is de beste in kwaliteit, daarom kunnen wij jou met een gerust hart zeggen dat je het recht hebt de bestelling binnen 90 dagen na levering aan te melden voor teruggave en zonder opgaven van reden. Zodra wij je bestelling retour hebben ontvangen betalen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag aan je terug. Dit is incl de betaalde verzendkosten. We vragen je dit te doen in de originele verpakking in de plastic omzak.

Let wel, de kosten voor retour zenden zijn voor jou rekening.

Indien je een artikel wenst terug te sturen, gelieve volgende richtlijnen te volgen

1) Je stuurt ons een e-mail met omschrijving van het retour product en ons order/factuurnummer. 
2) Stuur ons de producten, compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking (mag geopend zijn geweest) terug met een kopie van uw factuur, of orderbevestiging met daarbij vermeld je IBAN bankrekeningnummer en voor het buitenland ook het BIC nummer. Op de bijgesloten factuur en op de doos staat ons retour adres.

Je Eigen Praktijk  Antisliprubbertape.com
Tonnekamp 5
2157 PN  Abbenes
Nederland

Ons retouradres is geen bezoekadres, wil je toch langskomen neem dan eerst contact met ons op voor een afspraak. Dit om misverstanden te voorkomen.

Na correcte ontvangst zal het bedrag binnen 14 dagen op je bankrekening teruggestort worden. Wij vergoeden het product(en) en de verzendkosten heen, de retourverzendkosten om het product terug te sturen worden door jouw betaald. Als je 10 producten bestelt en je stuurt bijv. 1 product retour dan wordt 1/10 deel van de verzendkosten gecrediteerd.