opc_loader

Wensenlijst

Ruilen, retourneren & garantie 
 

Een goede relatie met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Daarom heb je het recht de bestelling binnen 14 dagen na levering aan te melden voor teruggave en zonder opgaven van reden. Vervolgens heb je hierna nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Zodra wij je bestelling retour hebben ontvangen betalen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug. Dit is incl de betaalde verzendkosten. De kosten voor retour zenden zijn voor jou rekening.

Indien je een artikel wenst terug te sturen, gelieve volgende richtlijnen te volgen

1) Je stuurt ons een e-mail met omschrijving van het retour product en ons order/factuurnummer. 
2) Stuur ons de producten, compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking (mag geopend zijn geweest) terug met een kopie van uw factuur, of orderbevestiging met daarbij vermeld je IBAN bankrekeningnummer en voor het buitenland ook het BIC nummer. Op de bijgesloten factuur en op de doos staat ons retour adres.

Je Eigen Praktijk  Antisliprubbertape.com
Tonnekamp 5
2157 PN  Abbenes
Nederland

Ons retouradres is geen bezoekadres, wil je toch langskomen neem dan eerst contact met ons op voor een afspraak. Dit om misverstanden te voorkomen.

Na correcte ontvangst zal het bedrag binnen 14 dagen op je bankrekening teruggestort worden. Wij vergoeden het product(en) en de verzendkosten heen, de retourverzendkosten om het product terug te sturen worden door jouw betaald. Als je 10 producten bestelt en je stuurt bijv. 1 product retour dan wordt 1/10 deel van de verzendkosten gecrediteerd.