opc_loader

Menu

Aanmelden

Vragen over je bestelling

Ik wil mijn bestelling aanpassen

Je hebt een bestelling gedaan, maar de verkeerde kleur besteld, wat nu? Als de order binnen 4 uur door ons wordt aangepast dan kan dit nog.

Stuur hiervoor een e-mail met de gewenste aanpassing en je ordernummer.

Langer dan 4 uur geleden? Dan zal de order inmiddels in het verwerkingsproces van PostNL zitten waardoor een aanpassing van je bestelling niet meer mogelijk is. Je dient dan een nieuwe bestelling te doen en de verkeerde bestelling naar ons terug te sturen.

Ik wil mijn bestelling annuleren

Als je de bestelling wilt annuleren kan dat tot 4 uur nadat de bestelling geplaatst is. De verwerking van de orders gebeurt namelijk iedere 4 uur. Dit proces kan jammer genoeg niet worden onderbroken en je dient het pakket dan naar ons terug te sturen nadat je het hebt ontvangen.

Ik heb een bestelling gedaan, maar nog steeds niets ontvangen?

Iedere bestelling bij antislip rubber tape krijgt een track en trace, kijk hiervoor eerst bij PostNL op de website. Mocht er iets onduidelijk zijn, neem dan even contact met ons op via het contactformulier of email.

Ik heb op vrijdag besteld, is de bestelling dan binnen op zaterdag?

Als je de antislip strip vrijdag voor 21:00 uur besteld, dan wordt dit de dag daarop geleverd. Bestel je de trapstrip op zaterdag of zondag, dan wordt de strip op dinsdag geleverd. Wij werken samen met PostNL en deze bezorgen niet op maandag helaas.

Ik krijg een betalingsherinnering van Billink

Je hebt een bestelling gedaan met de optie 'Achteraf betalen' maar hebt het product retour gestuurd. Toch krijg je een betalingsherinnering van Billink? Als Billink je een onterechte betaling herinnering stuurt, neem dan even per e-mail of whatsapp contact met ons op met de vermelding van je ordernummer.

Herroepingsrecht voor het terugsturen van het product

Een goede relatie met onze klanten is voor ons heel belangrijk.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@antisliprubbertape.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kan ik mijn persoonsgegevens laten verwijderen bij antislip rubber tape?

Jazeker kan dat. Je kunt als je je aanmeldt als klant door een account aan te maken, in dit accountoverzicht een verzoek hiervoor indienen.

Wil je geen account aanmaken en toch je gegevens laten verwijderen nadat wij je bestelling boekhoudkundig hebben afgerond, vraag ons dan even per e-mail info[at]antisliprubbertape.com