opc_loader

Menu

Aanmelden

Antisliprubbertape: een betere keuze dan traditionele antisliptape?

.Antisliprubbertape heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele antisliptape.

.De belangrijkste voordelen zijn:

  • Unieke antislip groefjes: De groefjes van deze antislip werken heel goed, in combinatie met de dikte, ontstaat een remmende werking bij met name het naar beneden lopen op trappen.
  • Dikker en sterker: Antisliprubbertape is dikker en sterker dan traditionele antisliptape. Daarom wordt de tape ook wel een strip genoemd (door de dikte) Hierdoor is het minder snel beschadigd en gaat het langer mee. Antisliprubbertape is 2 mm dik en 28 mm breedt.
  • Makkelijker aan te brengen: Antisliprubbertape is gemakkelijker aan te brengen dan traditionele antisliptape. Door de stevigheid van de antisliptape plak je deze erg makkelijk in een mooie strakke rechte lijn. 
  • Makkelijker schoon te maken: Antisliprubbertape is gemakkelijker schoon te maken dan traditionele antisliptape. De tape is vochtbestendig en kan worden schoon geveegd met een vochtige doek.

Vergelijking met de traditionele antisliptapes

Traditionele antisliptape is vaak gemaakt van een schuurpapier achtige laag. Schuurpapiertape is dun, scheurt snel, is moeilijk mooi recht te plakken en schuurt bij het lopen. De schuurpapiertape is moeilijk schoon te maken, haren, stof en pluizen zijn heel slecht verwijderbaar. Ook worden ze snel dof op de loopvlakken.

Antisliprubbertape

Antisliprubbertape is gemaakt van een samenstelling van PVC en een Elastomeer. Hierdoor heeft de tape een rubberachtige textuur. De tape is voorzien van antislip groefjes waardoor ook in vochtige ruimtes de tape heel goed werkt en heeft hierdoor een stroef oppervlak. De tape is dikker en sterker dan schuurpapiertape. Dit maakt het gemakkelijker aan te brengen en schoon te maken.

.Bekijk het assortiment

.

antisliptape met groefjes voorbeeld

.Toepassingen

Antisliprubbertape kan worden gebruikt op verschillende plaatsen waar een antislip oppervlak nodig is. Enkele voorbeelden zijn:

  • Trappen en ladders

  • Vloeren in vochtige ruimtes

  • Platforms

  • Loopbruggen

  • Badkamer en Sauna

.Conclusie

Antisliprubbertape is een betere keuze dan traditionele antisliptape. De tape is dikker, sterker, gemakkelijker aan te brengen en schoon te maken. Hierdoor is het een duurzamere en veiligere oplossing voor antislipoppervlakken.