opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Antislip Trap Strip Zelfklevend 15m Antraciet

Artikelnr: 2016AG

(15 meter geschikt voor doorlopende strip en 15 traptreden)

Deze trap strip is super sterk voor intensief gebruik en speciaal ontwikkeld voor gladde trappen in huis en trappenhuizen. 

46,99
Snelle levering 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten €5,95
Zet op wensenlijst

De brede strip geeft de allerbeste grip op de traptreden en voorkomt slijtage aan de verflaag. 

Deze trap strip is speciaal ontwikkeld voor gladde traptreden en is ook in een rol van 5 meter leverbaar.  Een goed klevende trapstrip, gemaakt van pvc kunststof, in een breder model voor extra goede grip.  

De trap strip hecht super goed op bijna alle ondergronden en daardoor heeft het een lange levensduur. 

Iedereen kan deze trap strip aanbrengen en zelf eenvoudig op de juiste maat knippen. Door de dubbelzijdige vlies-tape is de trapstrip snel en makkelijk op de traptreden te plakken.

De trap strip wordt ook geleverd als een complete set zodat je het beste resultaat krijgt. 

Wil je een 100% perfecte montage, bestel dan een complete set anti slip trap tape, hierin zit alle gereedschap voor het beste resultaat.

 • Kindvriendelijke antislip. Je kleintje zal heel blij zijn met deze strip, geen schuurpapier laag maar zacht en vriendelijk aan de kindervoetjes.
 • Weer met sokken traplopen. Hoe lekker zou dat zijn! Met deze strip loop je weer fluitend de trap op en af met sokken of blote voeten.
 • Geschikt voor iedere trap. Hout of beton staal of of natuursteen, deze antislip strip is geschikt voor de meeste trappen.
 • Geen trap slijtage meer. De strip zorgt er voor dat de trapkanten minder slijten, dit komt omdat het een sterke brede strip is.
 • Niet goed geld terug betaald. Ben je om wat voor reden niet tevreden over je aankoop geen probleem wij betalen je aankoop terug.
 • De bovenkant van de strip heeft kleine groefjes.
 • Optimale grip en voelt niet scherp aan je voeten. 
 • De strip is voorzien van een krachtige lijmlaag.
 • Optimale hechting ook in een vochtige omgeving.

Beknopte specificaties

 • Afmetingen: lengte: 15 meter, dikte: 2mm, breedte: 28mm.
 • Materiaal: Speciale PVC/Elastomeren samenstelling.
 • RALkleur: 7021 antraciet

Technische blad voor lijmlaag

Aanbevolen artikelen:

12,99
Als je een ronde kanten gaat maken aan de antislip tape is het belangrijk dat je een goede harde en niet verende ondergrond gebruikt. Plus en minpunten + Zeer geschikt voor exacte ronde...
5,50
Voor het beste hechtingsresultaat is het belangrijk dat de antislip strip goed wordt aangedrukt, dit rollertje zorgt voor een goede druk in het midden van de strip en zorgt ervoor dat eventuele lucht...
1,95
De doekjes zijn op alcoholbasis en droogt en ontvet prima. Gebruik alcoholdoekjes voor een optimale hechting van de antislipstrip. (probeer altijd eerst een klein stukje uit om te zien hoe de verf...