opc_loader

Menu

Aanmelden

Antislip tape kleur zwart, ga voor sterk en duurzaam!

Ben je op zoek naar een antislip tape voor je trap? Antislip rubber tape heeft een ruim assortiment antislip tapes in verschillende maten en kleuren. De prijzen variëren van € 19,00 tot € 60,00.

.Je kunt kiezen uit losse stroken sets, waar je zelf de afgeronde kanten maakt.  Rollen van verschillende lengtes, of complete sets antislip tape met gereedschap voor het beste resultaat. 

(lees hier meer over soorten toepassingen, prijzen en kwaliteiten)

antislip korrel tape

Je kiest snel voor de voordeligste prijs, maar is dat wel zo verstandig?

Veel antislip tapes zijn gemaakt van een lijmlaagje waarop een kunststof korreltje is gelijmd. Dit lijkt een beetje op schuurpapier, en net als bij schuurpapier heb je ook veel verschillende kwaliteiten. Sommige antislip tapes zijn zeer duurzaam en gaan jaren mee, terwijl andere na een paar maanden al versleten zijn.

.Als je een antislip tape voor je trap zoekt, is het belangrijk om te kiezen voor een kwaliteitsproduct. Een goedkope antislip tape kan je misschien wat geld besparen, maar je loopt het risico dat hij snel verslijt en je uiteindelijk meer geld moet uitgeven aan een nieuwe.
.(zie hieronder het resultaat van een goedkope korrel tape na een paar maanden op betonnen trap)

gescheurde antislip tape betonnen trap

.Beter koop je een duurzame antislip tape met de kwaliteit van een strip 

De antislip tape van antisliprubbertape is niet te vergelijken met deze andere schuurpapierachtige antislip tapes. Deze antislip tape is gemaakt van een hoogwaardig materiaal, namelijk PVC/Elastomeer. Dit materiaal is zeer sterk en slijtvast.

Antislip rubber tape is ontstaan in 2013. Zij wilden een goed en duurzaam Nederlands kwaliteit product maken, dat geschikt is voor alle soorten trappen en dat iedereen kan aanbrengen. Dat waren de uitgangspunten.

Deze antislip tape zwart is gemaakt van een zelfklevende strip, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is. 

zelfklevende antislip rubber tape

.Antislip tape is een product dat heel lang mooi blijft en jaren meegaat. Een rol van 15 meter kost € 46,99. Dit is misschien meer dan andere antislip tapes, maar het is zeker waar voor je geld. De tape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is zeer slijtvast. Het is ook gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.

.In de afgelopen 10 jaar zijn er inmiddels meer dan 75.000 trappen in Nederland en België veiliger gemaakt.  Antisliprubbertape is altijd bezig met het verbeteren van de producten en hebben de afgelopen jaren de breedte van de tape, de diepte van de groefjes en de lijmlaag verbeterd. Zij hebben ook het kleurenaanbod uitgebreid van 4 basiskleuren naar 10 kleuren in totaal, met een aantal luxe kleuren. Dus voor iedere trap is er een passende kleur.

.Hier zijn enkele voordelen van antislip tape:

  • De allerbeste grip
  • 28 mm breed en gemakkelijk aan te brengen
  • Sterk en duurzaam materiaal voor iedere trap
  • Een enorm krachtige lijmlaag die niet verschuift
  • Nederlandse kwaliteit (dus geen Chinese rommel)
  • 2 jaar 100% garantie op doorslijten en constructie

.Je ziet er zijn voldoende goede redenen om door te klikken naar de productpagina voor meer informatie 

.