opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Gratis verzending
Gratis retournering
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Verzendkosten bij Antisliprubbertape

Nederland: Verzendingen in Nederland worden Gratis verzonden door ons

Voor België: Verzending naar Belgie zijn vanaf € 6,90. Boven de € 150,- verzenden wij gratis.

In de webshop voorzien we alleen leveringen in Nederland, Luxenburg en Belgie. Ben je woonachtig in een ander land? Geen probleem, wij leveren overal. De verzendkosten zijn vaak variabel en aan verandering onderhevig. Stuur ons een e-mail of een watts-app bericht en wij berekenen voor je wat de verzendkosten worden.

Bezorging

Antisliprubbertape.com verzend met iedere dag bestellingen met PostNL, waardoor de bezorgtijd normaal maximaal 2 dagen is. 

Door drukte onderbezetting bij PostNL en de Corona situatie en de aankomende feestdagen is het erg druk bij PostNL de snelle levering is niet te garanderen jammer genoeg. Hou dus rekening met een vertraging van circa 2-3 dagen en bestel je producten op tijd.

Bestellingen worden vaak verzonden als brievenbuspost.  Je hoeft dan  niet thuis te zijn voor bezorging. Bestel je meerdere producten dan wordt dit met pakketpost verzonden. 
  

Wij werken samen met PostNL. Alle producten worden op voorraad gehouden op een Fullfilment locatie in Houten. Een volledig gerobotiseerde verwerkings straat werkt 24/7 om onze producten te halen te verpakken en te verzenden, daardoor lukt het vaak als je voor 21:00 uur besteld, dat al de andere dag wordt geleverd.