opc_loader

Wensenlijst

Aanmelden
Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Klantenservice

  Wil je snel antwoord op je vraag?  Stuur ons een bericht in Whatsapp.

Joyce van de klantenservice antwoord van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 20:00 uur.

Heb je interesse in de antislip rubber trap strip maar heb je nog een vraag? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen pagina en vindt direct het antwoord op je vraag. .

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier of via whatsapp bericht

.

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en/of dienstverlening. We willen je graag verder helpen en een goede oplossing bieden.

.

Medewerkers van de klantenservice zullen bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
    
Na ontvangst van je klacht ontvangt je van ons een bevestiging. We zullen je klacht binnen 24 uur beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.
Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kunt je contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

.

Wil je langskomen om een product op te halen dat kan. Bel wel voor de zekerheid of wij het product op voorraad hebben, want ons adres is de kantoorlocatie met geringe voorraad.

Wij zijn aanwezig van woensdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.