opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

Wij steunen SOS Kinderdorp

Sinds de start van antisliprubbertape in 2013 steunen wij, met maandelijke donaties aan het SOS Kinderdorp. Want kinderen hebben ouders nodig die voor ze zorgen en ze helpen bij het opgroeien. Op veel plaatsen in de wereld zijn er kinderen die ouderloos zijn.

Duurzame impact

Eén op de tien kinderen wereldwijd groeit niet op in een liefdevolle en stabiele familie, in een veilige omgeving. Deze kinderen ontbreekt het aan basisbehoeften, liefde en bescherming. Dit laat diepe sporen na, waardoor niet alleen hun kindertijd, maar ook hun toekomst op het spel staat. In het Families voor Families-netwerk kun je er samen met andere families voor zorgen dat deze kinderen opgroeien tot zelfredzame volwassenen.

SOS Kinderdorpen ondersteunt kwetsbare families op allerlei gebieden om ervoor te zorgen dat kinderen veilig en goed verzorgd bij hun eigen familie kunnen blijven wonen. Als kinderen geen familie meer hebben, worden ze opgevangen in onze familiegerichte zorgprogramma’s totdat ze op eigen benen kunnen staan. Zo maken we een duurzame impact. Lees meer over de missie en visie van SOS Kinderdorpen.

Families voor Families versterkt nu families in Oeganda en vangt kinderen zonder ouderlijke zorg op in het SOS Kinderdorp in Tsjaad; beide in Afrika.