opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Gratis verzending
Gratis retournering
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

-Gebroken wit een tijdloze interieur kleur voor de trapstrip!

Een witte trapstrip is tijdloos, trendy & stylish tegelijk!

 

Vandaag de dag zijn we meer en meer bezig met ons interieur. Het blijkt voor ons erg belangrijk te zijn een plek te hebben waar we ons thuis voelen, een sfeer waar we ons veilig voelen en wat past bij wie we zijn.

Soms is het lastig om tussen alle interieur stijlen de best passende te vinden. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende trends van klassiek tot jaren 70 en als je kijkt naar de hoeveelheid winkels waar je inspiratie kan opdoen wordt het zelfs ons wel eens te veel. En welke materialen kies je als er zoveel keuze is?

In de wereld van social media en platforms zoals Pinterest is het wellicht veel makkelijker om inspiratie op te doen vanuit huis. Creëer een digitaal moodbord en daarmee naar de winkel gaan is wellicht een stuk makkelijker. Het zal je in ieder geval veel tijd en twijfel schelen, omdat je exact weet waar je naar op zoek bent.

Je ziet veel in ons interieur de terugkeer van natuurlijke materialen. Grof onbewerkt hout, aardewerk en natuur steen. Eigenlijk veel meer de natuurlijke lichte kleuren dan een felle overdosis aan kleuren. Een groot voordeel van deze natuurlijke kleuren is dat je heel mooi van alles met elkaar kan combineren. 

Een geweldige kleur om te combineren is toch wel de licht gebroken witte kleur, je kan er je muren mee schilderen, je trap & bijpassende trapleuning, maar ook in je accessoires kun je deze kleur laten terugkomen. 

Een tijdje geleden waren het nog de plantenhangers van macramé, maar helemaal van 2018 is het vervangen van je standaard muur decoraties met handgemaakte wall hangings zoals dit prachtige exemplaar van Milla Novo. Macramé werk met prachtige details en met de hand gemaakt. Wellicht geinteresseerd in zo'n mooi exemplaar in jouw huis? Check out haar website www.millanovo.com.

Veiligheid & het interieur

Naast dat je wilt dat je interieur er geweldig uit ziet is het ook belangrijk om je veilig te voelen in je huis. Denk aan niet te grof hout vanwege de splinters of te gladde vloertegels. Vaak denken we wel aan de grote dingen zoals meubels maar vergeten we de details zoals keukenkastjes die op slot zitten of niet te gladde traptreden. 

Met onze antislip strip maak je je trap weer erg makkelijk veilig én heb je iets wat past bij je interieur. De strip is geschikt voor allerlei soorten hout en laminaat dus eigenlijk voor elke trap geschikt. meer weten hoe je de trap kunt opknappen, kijk dan ook op topbegin of zoek-start.nl voor handige bouwtips.

Persoonlijk is gebroken wit echt mijn favoriete kleur omdat het nagenoeg overal mee gecombineerd kan worden. Toch kan het natuurlijk zijn dat wit niet jouw ding is, maar er zijn ook andere kleuren trap strip beschikbaar zoals zwart & grijs. Check onze site voor meer info of stel je vraag in de chat. 

 

Veel gelezen artikelen:

led verlichting voor je trap zonder hak en breekwerk
Traplicht van led voor een veiligere trap
Je trap schoonmaken is niet moeilijk

 

www.antisliprubbertape.com

 

Blog schrijfster: Joyce 

 

J6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.